Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ô szeretné, de én még nem hiszem hogy készen állok.
mit tegyek?
Hány éves ő, hány éves vagy te? Egyébként, ha vannak fenntartásaid, akkor még ne, de ha úgy érzed tapasztalt, megbízol benne akkor teljes szívvel. Egy kicsit fura lehet, de volt már valaha orgazmusod?
2021. jan. 3. 00:49
(Ja nemtudok aludni) ne félj attól a gondolattol hogy te rosszabb leszel mint az előző, pillanatott meg érezni fogjátok, és nyugodtan visszautasithatod ha nemvagy még kész, de kivagyok én hogy döntsek ebben
2021. jan. 3. 00:50
3/21 anonim válasza:
Ha Ő erőlteti és még bizalmatlan vagy simán mond meg, hogy még nem állsz készen/vannak félelmeid.
De egyébként legyél vele őszinte és üljetek le beszélni erről a dologról.
De tényleg ne feledd, hogy bármikor van jogod azt mondani, hogy NEM. Ha valóban szeret és fontos vagy neki, meg fogja érteni.
2021. jan. 3. 00:50
4/21 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok, ô pedig 18. nem volt még azt hiszem
Egy cipőben járunk azthiszem:D
őszintén mond meg neki hogy te még nem állsz készen,várjatok vele egy kicsit.. ha erölködik és nem érti meg akkor lehet hagyni kéne...
2021. jan. 3. 01:24
Ne hagyd neki. Majd ha úgy érzed te is készen állsz rá.
2021. jan. 3. 01:25
Próbáld meg lebeszélni róla, de adj neki más lehetőségeket az élvezetre, húzd el valamivel az időt ameddig nem gondolod azt, hogy készen állsz! Ez több szempontból is nagyon jó, mivel lehetőséget kapsz megismerni a barátod testére, ami azt jelenti, hogy már közelebb fogsz állni a "készen állok" érzéshez. Remélem nem kell ötleteket adnom.
2021. jan. 3. 01:43
Általában so sincs annyira tökéletes pillanat mint azt hiszik. Bár ha nagyon eltervezted, hogyan szeretnéd az elsőt akkor próbálj az szerint cselekedni. Másfelől a leg gyakrabban nem az első a leg élvezetesebb, legjobb vagy a leg hoszabb. Csak az az emlékezetes. Szóval ez szerint cselekedj.
24F
2021. jan. 3. 01:57
2021. jan. 3. 06:46
Szerintem ha ilyen szinten felmerülnek benned a kérdések, félelmek hogy ki is írd, nem vagy még elég érett hozzá. Viszont a többiek jót írnak, a fokozatosság jót fog tenni testileg, lelkileg. Ismerjétek meg, mit szeret a másik, nem kell hirtelen a közepébe belekezdeni.
2021. jan. 3. 08:53
Kapcsolódó kérdések: