Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megprobáljam?
Ha vágysz reá, akkor igen.
Ha tudod, vedd fel vele a kapcsolatot, aztán majd meglátod, kell-e neked.
6 év nem kis idő. Miert szakított akkor vele?
Most kezd el hiányozni?
Nem lehet, hogy csak az emlékek hiányoznak vele kapcsolatban? Erre rá segít neked az, hogy gyakran látod őt.
Szerintem aminek egyszer vége lett, azt kár lenne újra kezdeni.
Szerintem meg ne, lehet lepontozni.
Ha ő nem keresett ennyi ideig, akkor ez neki nem volt fontos, te minek akarsz belerondítani az életébe? Nincs már dolgotok egymással ennyi év után. Csak felszakadnának a régi sebek.
Mondjuk tényleg nem könnyíted meg a dolgát, még te is voltál az, aki véget vetett a kapcsolatnak, nem hizsem hogy sok lehetne most belőle valami. Hogyha a lányt kidobták, ő csak megpróbálja elfelejteni, és előbb utóbb továbblép. Nem hiszem hogy hat év alatt ő még rád gondolna, azután, hogy egyszer már visszautasítottad.
Ráadásul, annyi idő alatt sokat változtatok mind a ketten, neked most az akkori lány hiányzik, nem feltétlenül a mostani.
Nem azt mondom hogy ne írj neki, vagy hogy felejtsd el az egészet, csak felhívom rá a figyelmedet, hogy nem hiszem, hogy működni, szóval ha félsz attól, hogy nemet mondthat, én inkább nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!