Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted megprobáljam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted megprobáljam?

Figyelt kérdés
6-7 éve szakitottam a barátnőmmel, viszont most kezd el hiányozni, 6 éve egy szót se beszéltem vele, meg nem is koszonunk az utcan egymásnak, szerinted be jelöljem facen és fel vegyem vele a kapcsolatott?

2020. dec. 18. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha vágysz reá, akkor igen.

Ha tudod, vedd fel vele a kapcsolatot, aztán majd meglátod, kell-e neked.

2020. dec. 18. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

6 év nem kis idő. Miert szakított akkor vele?

Most kezd el hiányozni?

Nem lehet, hogy csak az emlékek hiányoznak vele kapcsolatban? Erre rá segít neked az, hogy gyakran látod őt.

Szerintem aminek egyszer vége lett, azt kár lenne újra kezdeni.

2020. dec. 18. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
*szakítottál
2020. dec. 18. 14:20
 4/10 anonim válasza:
90%
Hat ha szeretnel irj ra, hogy miujsag meg iylesmi de szamits arra is hogy csak az emelékek hiányoznak neked vagy ő nem ír vissza
2020. dec. 18. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Írj rá nyugodtan.

20L

2020. dec. 18. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg ne, lehet lepontozni.

Ha ő nem keresett ennyi ideig, akkor ez neki nem volt fontos, te minek akarsz belerondítani az életébe? Nincs már dolgotok egymással ennyi év után. Csak felszakadnának a régi sebek.

2020. dec. 18. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Írhatsz neki nyugodtan, aztán majd meglátod, mit akarsz. De ha ő jár a fejedben, akkor érdemes lenne lépned.
2020. dec. 18. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Próba szerencse. Max nem jön össze, de akkor nem esz majd a fene, hogy mi lett volna ha..
2020. dec. 18. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk tényleg nem könnyíted meg a dolgát, még te is voltál az, aki véget vetett a kapcsolatnak, nem hizsem hogy sok lehetne most belőle valami. Hogyha a lányt kidobták, ő csak megpróbálja elfelejteni, és előbb utóbb továbblép. Nem hiszem hogy hat év alatt ő még rád gondolna, azután, hogy egyszer már visszautasítottad.

Ráadásul, annyi idő alatt sokat változtatok mind a ketten, neked most az akkori lány hiányzik, nem feltétlenül a mostani.

Nem azt mondom hogy ne írj neki, vagy hogy felejtsd el az egészet, csak felhívom rá a figyelmedet, hogy nem hiszem, hogy működni, szóval ha félsz attól, hogy nemet mondthat, én inkább nem kockáztatnék.

2020. dec. 18. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem köszöntök az utcán, és most meg be akarsz jelölni? Az igen...
2020. dec. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!