Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinterek hülyeség lenne újra megpróbálni?
Na szóval van egy lány, akivel tavaly összeismerkedtem (még egy isoklába jártunk). Háromszor találkoztunk sulin kívül, meg sokszor beszéltünk neten.(szóval elég jól elvoltunk) Már az első perctől rohadtul beleestem, ezért igyekeztem nem elrontani a dolgokat, és lassabban haladni vele. Egyszercsak egy beszélgetés során elmondta, hogy megismert egy srácot, másnap már kézenfogva járkáltak. Én persze összetörtem, nagyon kivoltam és ezután sajnos kizártam az életemből a lányt.Ez volt a lehető legnagyobb hülyeség az életemben. Nemrég láttam az utcán és újra felcsaptak a régi érzelmek bennem, de amúgy azóta sem tudtam teljesen elfelejteni, hiába próbálkoztam másik lánnyal is... Elvileg szakított a barátjával is. Szeintetek mennyire utálhatott meg az elmúlt időszak alatt, illetve mennyire indulnék minuszból Nála ha újra felkeresném? Esetleg volt már valaki ilyen helyzetben,és ha igen, akkor mit csinált.
Én 19/F. Ő 16/L ha ez számít valamit is.
Próbáld mg, ha meg nm sikerül, akkor legalább megint barátok vagytok és később újra mg próbálhatod. Legyél vele vicces, kedves, figyelmes, törődő, és amikor csk tudsz és akarsz próbálj vl beszélni. :)
Ha van még vlmi kérdésed, nyugodtan írj priviben!
L
Határozottan próbáld meg!
Nekem ugyanez volt a mostani barátommal. Egyszer rám írt, három éve nyáron, beszélgettünk egy hónapot vagy valahogy úgy, de nekem nagyon tetszett akkor valaki már egy ideje. Emiatt így mondhatni kikosaraztam akkor és egy évig nem beszéltünk. Azalatt az idő alatt lett kapcsolatom, ahogy neki is, és egy évre rá, vagyis tavaly nyáron rám írt újra csak mert látta a képemet amit kitettem. Utána megvolt az első talink, nagy merészen randira is hívott és most lassan egy éve vagyunk együtt!!
Nem is lehetnék boldogabb vele!!
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!