AVAST FREE-t raktak fel. Bogarászáskor azt írja ki, hogy nincs a tűzfal bekapcsolva. Ezt szerinte csak az Internet Security vagy Premier programokkal lehet. MEGPRÓBÁLJAM VAGY EZ CSAK A FIZETŐS VARIÁCIÓRA VONATKOZIK?
Csak fizetős, de megpróbálhatod nem lesz semmi, nem fog működni.
Ja és lassú is, szar az avast.
Amennyiben fikázod AvastFree-t akkor neked melyik a jó?Én bármit írtam eleddig nem volt jó Neked.
AvastFree mellé ajánlasz valamilyen kiegészítőt?
Avast az egyik legkiemelkedőbb védelem az ingyenesek közt! És nem lassít,legalábbis úgy nem mint a régebbi verzióknál volt tapasztalható.
Tűzfalat csak a fizetős verziója tartalmaz.Vagy raksz fel egy tűzfal programot pl.: Comodo Firewall free-t és kikapcsolod a windows tűzfalát,vagy hagyod a windows tűzfalat bekapcsolva és ennyi.
Alkalmanként elég lefuttatni a Malwarebytes Free változatát.
Köszönöm,hagyom a windows tűzfalát.Malwarebytes telepítve van az Emisoft Anti-malvare-val.
Így jó?
Volt aki még a Spybot-t javasolta.
Kellene?
Szia, én sokáig használtam az Avast-ot, de sokáig nem jöttem rá arra hogy az miatt kapcsol be olyan nehezen a gépem (pedig nem gyengusz gép).
Javaslom az Eset Antivirus/Smart Security valamelyikét. Rakd fel legálisan aztán PCWorld kódokkal aktiváld, és így legális marad. (ehhez persze nem mindig kell megvenned az újságot, ha érted mire gondolok :))
Emisoft se lenne fontos..
Malwarebytes alkalmankent eleg.Allando vedelemnek meg ott az Avast.
malwarebytes talált PUP OPTIONAL jelzéssel a rendszerfájlokban
-5 db veszélyes filet
-3 db veszélyes foldert
-1 db veszélyes registry keyt.
Tűzfal fogta meg vagy engedte át?Kitöröljem mindet?
Köszönöm,de előbb megpróbálom karanténba tenni.
Csak még rá kell jönnöm hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!