Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz? Mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Megtetszett egy lány aki 15 éves. Egy részt idegesít a gondolat hogy most ez a korkülönbség mennyit számít. Illetve a másik bökkenő...ez a lány osztálytársa volt az öcsémnek még alsóba. Aztán öcsém sulit váltott de akkor is. Nagyon fura lenne ha elkezdenék mondjuk udvarolni? Esetleg ha még össze is jönnénk? Vagy inkább felejtsem el?

2020. dec. 14. 19:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem mindenképp próbáld meg!! Szerintem semmit sem befolyásol az, hogy az öcséd osztálytársa volt.

A korkülönbség egyáltalán nem gáz, tapasztalatból mondom! :D

UI.: A lányok nagyon tudnak örülni, ha egy kicsit idősebb srác kezdeményez náluk ;)

2020. dec. 15. 21:55
 12/13 October15 ***** válasza:
0%

Kérdező: Nem azt mondtam, hogy te vagy pedo. :D Amúgy rosszul tudod, 12 év alatt számít pedofíliának, pontosabban a serdülőkor előtti gyerek esetén.

De én arra utaltam, hogy te letagadhatnál annyit a 18 évedből, hogy ő némi pedo attitűd nélkül ne bukjon rád. :D [Igen egy 8 évet simán.]

2020. dec. 15. 23:53
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es...te hülye vagy már ne is haragudj.
2020. dec. 16. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!