Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz? Mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Megtetszett egy lány aki 15 éves. Egy részt idegesít a gondolat hogy most ez a korkülönbség mennyit számít. Illetve a másik bökkenő...ez a lány osztálytársa volt az öcsémnek még alsóba. Aztán öcsém sulit váltott de akkor is. Nagyon fura lenne ha elkezdenék mondjuk udvarolni? Esetleg ha még össze is jönnénk? Vagy inkább felejtsem el?

2020. dec. 14. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Miért baj, hogy az öcséd osztálytársa volt? Ilyenkor kicsit sok a 3 év, de ha nagyon odavagy érte, próbáld meg!
2020. dec. 14. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Uramatyám...! :))

Lehet, hogy korra 18 éves vagy, de észre kb. fiatalabb, mint az kiszemelt lány! :)))

Mégis, mi a fene köze van annak, hogy ismeri-e bárki, vagy osztálytársa volt-e az öcsédnek...???

2020. dec. 14. 20:04
 3/13 A kérdező kommentje:
2-es köszi a lehülyézést. Bár jogos...nem tudom. Csak az higy fura vagy nem is tudom. 🤷‍♂️
2020. dec. 14. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, kit érdekel, hogy az öcsédnek osztálytársa volt? Mivel nem azt írtad, gondolom nem tetszik/tetszett neki. Na, abban az esetben megértem, hogy aggódsz, de így semmi okod rá. A kor miatt sem.
2020. dec. 14. 21:37
 5/13 October15 ***** válasza:
0%
Simán letagadhatnál egy jó pár évet... XD Imádkozz, hogy a csajban legyen némi Kaleta vonás mert különben kosár lesz a vége. XD
2020. dec. 14. 23:30
 6/13 A kérdező kommentje:
5-ös csak 14 éven aluliak számítanak pedofilnak. 14 év felett tudtommal már joga van eldönteni hogy kivel jár. Kaleta sajnos ettől lentebb tette. Meg nem mindegy hogy 3 vagy 30 év van köztünk🤷‍♂️
2020. dec. 15. 00:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem gáz a korkülönbség sem nagy,mindketten tinik vagytok még

Hajrá kérdező,ne felj

2020. dec. 15. 00:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első barátom gimiben 18 volt én 15 éves voltam. Semmi problèmát nem okozott a korkülönbség. Teljesen más okból lett vége.

Ha tetszik akkor ne tarts vissza magad könyörgöm..

Az meg már tényleg nem számít hogy öcséd osztálytársa volt szerintem már vagytok olyan érettek legalábbis te hogy ez nem kéne hogy számítson.

Most köztem és a barátom között 8 év van. És már féléve vagyunk együtt.

Beszélj vele nyugodtan! És ne feledd hogy az őszinteség, kommunikáció nagyon fontos. Mindenről.

Sok sikert!:)

19\L

2020. dec. 15. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz azzal, ha furának találják. Úgyse biztos, hogy fog működni, de ha igen, akkor pedig hiába cikizgetnek téged emiatt.
2020. dec. 15. 13:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Rendesek vagytok🙂
2020. dec. 15. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!