Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a bűntudatom? Többi lent
Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársam(akinek bejövök de egyébként nekem nem jön be) azt írta nekem nagyon alpárin megfogalmazva, hogy össze akar velem jönni és le akar velem feküdni. Erre letiltottam. Most viszont a többi osztálytársamon keresztül vagy online órán az ottani privát chaten keresztül irogat nekem és bűntudatom van hogy ignorálom. Viszont nem akarok vele beszélni. Valami ötlet hogy hogyan felejtsem el? Nagyon bűntudatkeltően tud írni és teljesen magamat érzem hibásnak.2020. dec. 11. 10:12
1/7 anonim válasza:
Eggyel több ok, hogy ne foglalkozz vele! És ilyen aljadék miatt ne legyen bűntudatod. Én lehet, még a tanárnak is szólnék.
2/7 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ezek után hogyan lehet bűntudatod? Én nem értek már senkit.
3/7 Musztafa Kebab válasza:
A bűntudatodat nem legyőzni kell, hanem kiengesztelni, viszont a te eseteben semmi olyan dolog nincs ami miatt bűntudatot kellene, hogy érezz. Ha nem ért az ignorálásból, akkor legyél vele erélyes! Vedd el a kedvét a játszadozástól!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2020. dec. 11. 13:02
6/7 anonim válasza:
Nincs miért, hogy bűntudatod legyen, inkább a fiúnak :)
De ha neki nincs ,akkor nincs mit sajnálni.
Ő volt bunkó, és ha ezt még mindig nem bánja... rájöhetett hogy neked ez nem tetszett, és bűntudata is lehetne,ha komolyak a szándékai.
De ő kelt benned bűntudatot, szóval semmi ilyenről nincs szó.
Ne érezd hibásnak magad :)
7/7 anonim válasza:
Nehogy már magad érezd hibásnak, amiért nem ért a szóból és tovább nyomul rád...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!