Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejönétek egy olyan 17éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönétek egy olyan 17éves sráccal aki nagyon sok lánnyal volt már?

Figyelt kérdés
Randira hívott egy fiú aki nagyon tetszik. Viszont tudom hogy nyáron is diszkóból minden nap más lányt vitt haza valamint hogy már volt prostinál is (gazdag családból származik). De halottam olyanokat hogy most megváltozott és komoly kapcsolatot akar. Nektek mi erről a véleményetek? Ti megprobálnátok ha amugy tetszik a fiu? 16l

2020. dec. 7. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Én biztos félnék, hogy igazából velem is csak egy menetet akar, aztán jön a kovetkezo
2020. dec. 7. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a nemi betegségekről is félnék. Minimum elzavarnám hiv tesztre.
2020. dec. 8. 00:01
 3/7 anonim válasza:
100%
Én nem jönnék össze vele, és egyetértek az előttem válaszolókkal
2020. dec. 8. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen prostinál volt? Te erre az emberre büszke lennél? Ezt engedd el a magad helyébe, addig fogja nyalni magát nálad míg meg nem leszel neki aztán megy a következőre... Nem akartam bunkó lenni, de az ilyenek nem változnak.
2020. dec. 8. 18:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szóval szerintetek egy ilyen ember nem változik meg?
2020. dec. 8. 18:47
 6/7 anonim válasza:
59%
Messze kerüld el,megfigyelt jelenség,hogy az a férfi aki sok növel volt nem képes arra a mértékű kőtődésre amít egy nő keres,és mivel a vágyaíra fog hallgatni az esze helyett mert a legtöbb ember ilyen garantált csalódás lesz hidd el.
2020. dec. 8. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha összejössz vele nem csak megfektetni fog akarni. Arra ott vannak a disco kavarások neki.

És de, simán lehet hogy tudna téged szeretni/kötődni hozzád csak eddig azért nem komoly kapcsolatai voltak mert nem talált olyan lányt akit tényleg szeretett és tudott vele hosszú távra tervezni. Én is ilyen srác vagyok, mondjuk volt pár komolyabb kapcsolatom is de jóval több részeg menet vagy random buli kavarás, esetleg kocsiba lezavarni egy menetet mielőtt hazamegyünk ilyesmi :D 18/F

2020. dec. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!