Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok! Ti összejönétek egy 15 évessel?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy tetszik egy srác...csak hát..összejött egy 20 éves csajjal..asszem modell kb.egy hónapja vannak együtt..nem értem mitakarhat egy 15 évestől?! Vagy egyáltalán nagy korkülömbség ez?Igaz a srác kicsit idősebbnek is kinézz...
15/L
2016. jún. 14. 12:21
1/17 anonim válasza:
Valószínűleg jól néz ki a srác és azért van vele a nő. Idővel a nő is rá fog jönni hogy még nem elég érett hozzá a fiú ezért dobni fogja.
2/17 A kérdező kommentje:
Ja ez az, hogy nagyon jól néz ki a gyerek...
2016. jún. 14. 12:27
3/17 anonim válasza:
Küldenél már róla egy képet? most már kíváncsi vagyok.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem te gyerek:D
2016. jún. 14. 12:43
5/17 anonim válasza:
Csak priviben :P kíváncsi vagyok hogy nézhet ki egy olyan srác aki összejött egy 20 évessel :D
6/17 anonim válasza:
Te is a belsőségekre mész... HP...
7/17 anonim válasza:
Hát nem hiszem, mivel az öcsém ennyi és enyhén furcsa lenne...19l
8/17 anonim válasza:
Jó sok esze lehet annak a lánynak aki képes össze jönni egy taknyossal :D
9/17 anonim válasza:
Én biztos nem jonnek vele ossze ,meg akkor sem ha jol nezz ki. Tul fiatal es nem eleg erett egy kapcsolathoz sem.
10/17 anonim válasza:
És akkor te mégis mit akarsz tőle?? Keress valami értelmesebb embert és megvan oldva, amúgy meg lehet csak jó a beszélőkéje :O.. Nekem is volt már 20 feletti barátnőm, nem nagy dolog összehozni..
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!