Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönétek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátom, nem is nagyon érdeklődik utánam senki...

Szerintetek mi lehet a baj?

Álltalába farmerbe, pólóba, pulcsiba járok és sportcipőbe. Nem régiek, nem elhasználódottak a cuccaim, teljesen átlagosak.

A hajam kb. a hátam közepéig ér, sötétszőke vagy inkább barna, szög egyenes. Ápolt, heti 2-3x mosok hajat. Általában lófarokba hordom, de néha kiengedem.

Nem nagyon sminkelek, mert nem nagyon bírja az arc bőröm. Az arcomat is ápolom, oda figyelek rá. Régen elég pattis volt az arcom, de szerencsére ez már nagyjából elmúlt. Egy-kettő ritkán előjön.

A szemem zöldes-barna.

172 cm magas vagyok, kb 60 kg. Nem vagyok pálcika, de nem is vagyok elhízva szerintem. Heti 4x járok edzeni.

A vállam széles ék mondható, és elég izmos is vagyok, de nem vagyok kigyúrva.

Hát a belső tulajdonságaim nem tudom milyenek... Nem tudom jellemezni magam belső tulajdonság szerint. Azt tudom hogy nem vagyok valami nyitott, elvileg kicsit távolságtartó tipus vagyok. Próbálok segíteni annak akinek kell, szeretek segíteni. Nem akarok, nem is szeretek utálkozni, próbálok mindenkivel kedvesen báni.

Próbálok nyitottab lenni.

Szeretek a barátommal lenni, hülyéskedni, de bulizni nem. Nem bírom a tömeget, a hangos zajt stb.

Imádom az állatokat, az életemet adnám a kutyámért. Olvasok, zenéthalgatok, kirándulók,játszok (gépen) a tesómmal stb.

Kb ezeket szoktam csinálni. Persze mást is de ezek az alapvetőek.

Szerintetek miért nem tudok párkapcsolatban élni? Mit csinálok rosszul?

16 lány

Köszönöm a segítséget!

2020. márc. 14. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Azért, mert nem is választottad azt, hogy legyél párkapcsolatban. Nem az számít hogy ki jönne össze, hanem az hogy TE választottad-e már a párkapcsolatot? ismerkedsz? randiztál már? beszélgetsz? találkozgatsz?
2020. márc. 14. 17:15
 2/5 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Igen full átlagos csaj vagy ha akarsz pasit te is ismerkedhetsz
2020. márc. 14. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek alapján nem. Magasnak is vagy mondható lányoknál, emellé tàrsul a széles hát, a teljes önismeret hiánya, semmi figyelemfelkeltőt nem tudtál írni magadról, most jöttél ide egot boostolni, szóval ezek összessége miatt nekem nem lennél az esetem, mert ennyiből olyannak gondolak, mint a többi lányt. Kisebb-nagyobb különbségekkel, de azok nem akkorák, hogy befolyásolja pozitív irányba a véleményem.
2020. márc. 14. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát próbálkoztam ismerkedni, de aztán feladtam...

Sajnos nekem nem megy úgy az ismerkedés mint másnak, ezért (meg mert nem nyíltam meg senkinek) egy idő után mindig csalódtam, vagy el hajtottak stb.

Egy ideig még is voltam egyedül, nem zavart. De mostanra már zavaró á vált. Most is próbálkoztam, de ugyan úgy rosszúl sült el a dolog és most már nem is akarok nagyon próbálkozni, mert sosem pozitív a vége...

Csak gondoltam írok, hátha valami különleges oka van annak hogy nem jön össze ez az ismerkedés dolog

2020. márc. 14. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tökre jó.. nem bulizol, nem öltözöl ugy mint a mai ribik, ez nekem tökre tetszik, ha belsőre hűséges vagy őszinte, és elfogadod a másikat hibáival együtt én biztos szivesen megismernélek :) Nem a külső számít, de nekem tetszik amit írtál és örülnék ha lenne egy hasonló lány aki végre nem kihasznál..
2020. márc. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!