Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám friendzone-ból szerelmi kapcsolatba "átvinni" a jelenlegi kapcsolatomat a lánnyal?
Van egy lány akit már picivel több mint egy éve ismerek. Sokáig nem beszélgettünk..Kb 3 hónapja elkezdtem többet érezni iránta, voltunk párszor kávézni, majd mikor elmondtam neki hogy mit érzek iránta és többet szeretnék tőle, azt mondta hogy csak nagyon jó barátként tekint rám, és nem tudna párjaként tekinteni.. Viszont utána még párszor el hívtam kávézni sétálni, és egyből elfogadta a meghívást. Tegnap este is el hívtam kávézni és igent mondott így el is mentünk..
Egyenesen bolondulok a lányért,de nemtudom mit tehetnék hogy több legyen köztünk mint barátság..
19/F. A lány 18.
Úgyhogy minden kapcsolatot megszakítasz a lánnyal,kinek kellene egy lány barátsága,miután veled kávézott màs elintézi,amig te álmodozol róla más pasival lesz.
Egy percet se ér a csaj
max akkor tudnád ha megnyernéd a lottót
amúgy a friendzoneból nem lehet átkerülni
de ez fordítva is igaz, ha egy csaj nekem nem jön be, akkor később se fog
Köszönöm skacok!!
Próbáltam már hagyni.. De pár nap után már ő jelentkezett..
Oaky de ő azért jelentkezik mert barátok vagytok. :D
Ha neked mint barátság nem vagy még nem megy akkor ezt beszéld meg vele. Feltételezem megérti aztán kitaláljátok, hogy mi és hogy legyen.
Ha meg megtudod oldani magadban úgy, hogy közben kapcsolatban maradtok akkor tedd azt. Ha egyszer nem jössz be neki mint pasi akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!