Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti összejönétek egy agydaganat...

Ti összejönétek egy agydaganatos lánnyal? Vagy inkább keresnetek egy "normális" lányt. Őszinte válaszokat várok.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel együtt vagyok. Imádom meg minden de néha már nemtudom mit gondoljak. Szerintem sokszor cska a betegsége mögé bújik mikor elakarok vele menni kikapcsolodni. Tudom hogy sokszor fáj a feje de egy kicsit fura nekem ez az egész. Vagy ha valaki volt ilyen betegséggel nekik is mindig fáj a fejük?

2019. szept. 25. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kegyetlen kérdés és szerintem nincs is rá jó válasz. Ami tény, hogy ha egyszer már belementél a dologba akkor most már ne szállj ki belőle mert biztosan nagy szüksége van rád.

Ha nagyon őszinte választ akarsz akkor azt hiszem én ezt így nem vállaltam volna be, ha az elején tudom. De ha menet közben derül ki akkor viszont bármi van mellette maradnék amíg valamerre nem alakul a dolog.

2019. szept. 25. 20:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudtam az elején is de így részletesen nem tudtam mivel jár. Eszembese jutna elhagyni csak érdekelt egy kívülálló véleménye is. Nagyon szeretem de néha úgy érzem kihasználja ezt a hekyzetet. Az orvoshoz se ment vissza eddig én vettem rá mentem vele mindig mert egyedül nem ment volna el,szóval nem a betwgsegevel van bajom. Mert így szeretem.
2019. szept. 25. 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az orvosok állapították meg, vagy csak ő gondolja?
2019. szept. 25. 20:48
 4/15 A kérdező kommentje:
A fejfájást.?
2019. szept. 25. 20:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert azt ő szokta mondani hogy a műtét óta fáj neki, rokonságba is mondta, őket azért csak nem csapná be. Elmondása szerint azborvos annyit mondott hogy ezzel együtt kell élni mert mindig fog fájni a feje, legjobban időjárás vaktozasokor
2019. szept. 25. 20:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen daganat? Joindulatu, rosszindulatu?

Ha o azt mondja, hogy faj a feje, en nem kerdojeleznem meg.

2019. szept. 25. 20:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Jóindulatú, pár éve már még műtétek vele
2019. szept. 25. 20:59
 8/15 A kérdező kommentje:
*műtöték
2019. szept. 25. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
20%

Nem. Mert egy idióta a csaj. Volt egy meningeomája és? Nagy kaland. Ezek a jóindulatú daganatok műtét után gyúgyultak gyakorlatilag. Ő már nem agydaganatos, igazából soha nem is volt az.

Egy glioblastoma multiforme na az agydaganat. Ez a csaj csak sajnáltatja magát és gyógyultan is ki akarja használni a betegségelőnyöket. Ilyennel nem járunk.

Egy normális jóindulatú daganattal operált lánynál azt se tudnád, hogy volt ilyen betegsége, mert gyakorlatilag nincs hatással a mindennapokra.

2019. szept. 25. 21:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Nekem is az a fura hogy ha megműtőtték akkor mégis miért fájna a feje ugyanúgy.. De mivel én nem éltem át így nemtudom hogy ez most igaz vagy nem, azért kérdezném főleg azokat akik esetleg átélték ezt.
2019. szept. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!