Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármi tanács, hogy mit tehetnék, vagy esetleg mit mondhatnék?
Van egy fiú, aki nagyon bejön. Nos, az egyik osztálytársnőm ismeri, illetve az ő pasijának (elvileg) jó haverja. Az a bizonyos lány kitalálta azt, hogy a sulihoz hozza, hogy megöleljen ( a lány kitalálta azt, hogy egy ilyen "én irányítom a napod" játék közben fogja ezt megcsinálni).
Mit is mondjak, nagyon félek.., és nem tudom mit tegyek. Nem szeretnék a fiú elől elfutni - és ezzel gyávának mutatkozni-, de ez kétség kívül kínos lenne (főleg nekem, mivel írtam már rá a srácra, és nem úgy tűnt mint akit nagyon érdekelném...). Félek, hogy nem csak azt mondaná, hogy "öleld meg" (mivel ez az "én irányítom a napod" játék arról szól, hogy az a bizonyos személy irányítja a másik ember napját [ ezt csak azért írtam le, hogy ne legyen gondja valakinek megkérdezni, hogy mit takar ez a játék] ).
Mit tegyek? Segítsetek légyszí!
Szia XY! Nagyon jól nézel ki. Na de térjünk a lényegre. Totálisan beléd vagyok zúgva. Leszel a pasim? Igen vagy nem? Amúgy nem ölelkeztünk még egy kicsit?
18/F
Nem a te napod irányítja, neked nem kell megölelned a srácot, csak sétálj ki a suliból és menj haza a te életed, és már meg is kérted a lányt hogy ne avatkozzon bele
Megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok? Nem bántásból csak szerintem jogosan írta ezt az egyes
#5-ös, 16 évesek vagyunk.
És köszönöm szépen, szerintem csak ki fogok sétálni az iskola területéről, mit sem törődve velük (ahogy te írtad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!