Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vélemények érdekelnek és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények érdekelnek és tanács ha van?

Figyelt kérdés

1. Van egy srác és egy lány. A srác 21 éves a lány 20.

Az elején tök jóban voltak és úgy látszott hogy a srác is jól érzi magát, de aztán a srác lelépett. Aztán pár hónapra rá megint felbukkant. Együtt töltöttek egy délutánt és megint eltűnt.

Aztán pár honapra rá megint megjelent, áthívta a lányt lefeküdtek, a lány nagyom boldog volt. Azt gondolta több lesz, de a pasi megint eltűnt. A lány írt neki leírta mit érez. Erre vissza írt ( a srác nem szokott vele üzenetben beszélni, csak nagyon ritkán és akkor is röviden. ) szóval azt írta neki hogy ő csak szexet akar most. És hogy volt herpesz a száján és emiatt olyannyira le volt törve hogy nem is akart munkába menni sem.

A lány most bele akar menni ebbe, de ez szerintem annyira nem jó ötlet hogy ő többet érez. Szerintem így sokkal többet veszít.

Illetve a srácnak volt 3 4 éve egy kapcsolata, ami nagyon megviselte, erre következtet a lány hogy emiatt nem akar többet.

2.

Én a barátnője vagyok igaz csak 18 éves, de szerintem ezt nem kéne. Mármint, hogy eddig is csak rossz pasikat fogott ki, olyan tekintetben hogy mindegyik dobta. De komolyan, hűséges, szép, igazodó, nem veszekedős típus, akkor miért nem talál jó pasit? Esküszöm már sajnálom.

Vélemény érdekel.

2020. máj. 29. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, hogy a barátnőd fog ebből rosszul kijönni. Alapból ott hibázott, hogy amint újra megjelent a pasi, rögtön szaladt is hozzá, hogy lefeküdjenek. Alapból hagynia kellett volna az egészet, mert aki random eltűnik hónapokra, avval úgy se tervezhetsz hosszabb időre. Egyértelműen látszik, hogy a srác soha nem is akart semmi mást tőle, csak azt, hogy lefeküdjenek. Nem nagyon lehet ilyenkor semmit se tenni. A lánynak kellene belátnia, hogy ez így nem okés, mert a srác úgy is csak kihasználja, úgy se lesz ebből több, és végül ő fog kijönni belőle rosszul.
2020. máj. 29. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nem kellene belemennie. Ilyen eseben ez egy szexkapcsolat lesz, amiben a lány sérülni fog, mert nem lesz belőle kapcsolat. Mikor épp kell akkor majd lefekszenek, amúgy meg nem akar többet a srác. Ebben a lány csak sérülni fog, mert hiába lesz jó 1-2 szex, érzelem nem lesz, el fog tűnni a srác, random megjelenik mikor kell neki és ezzel csak árt.

Lehet azért nem talál pasit, mert nem jó helyen keres vagy annyira akar magának valakit, hogy inkább eldobja az igényeit csak legyen valaki. Látod most is inkább bele menne a dugópajtiba, mikor többet akar.

2020. máj. 29. 22:51
 3/3 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Pattintsa ki a srácot. Ezzel a fajtával csak a baj lesz.
2020. máj. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!