Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek megtetszett egy srác. Már régebben is találkoztak, de akkor még foglalt volt a fiú, és valahogy el is felejtette őt utána. Majd nemrégiben újra látták egymást. A barátnőmnek pedig újra megtetszett, de nagyon. Folyamatosan csak róla beszél és stb. Viszont kiderült hogy elvileg még mindig meg van a barátnője a srácnak Facen nincs kiírva, így csak abból következtetett erre, hogy a srácnak az instagram oldalán (amúgy a fiú fotós) vannak képek kint a lányról és szívecske emoji van a leírásban (gondolom ez egyértelműen azt jelenti) Viszont a barátnőm anyukája esküvőszervező így vannak olyan alkalmak kb. Hetente egyszer hogy találkoznak. Nem beszélgettek meg semmi, de folyamatosan nézi őt a srác. Nem csak simán rápillant, hanem bámulja őt. Tudom, hogy ez nem sok minden. Viszont én is úgy gondolom, hogy lenne esélye nála. Nyilván a barátnője miatt nem akar nála kezdeményezni, és ezt teljesen megértem. Sokat beszélgetünk erről és mindig tanácsokat kèr de nem tudom mit mondhatnék neki. Az anyukája azt mondta neki, hogy ha annyira jó lenne a kapcsolatuk akkor nem nézne őt. Azt tanácsolta neki, hogy egy picit legyen többet jelen az esküvő előtti percekben, legyen egy kicsit jobban szem előtt. Nyilván ő sem tanácsolta a kezdeményezést. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy mi mást tudnék még neki tanácsolni?2020. szept. 19. 12:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehet ebből valami. Egyrészt nem biztos, hogy van barátnője, másrészt, ha van is, akkor is lehet, nem olyan jó ak kapcsalatuk, megtetszett neki a barátnőd.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha sok kép van kint az instáján akkor fix a barátnője. A fiúk nem tesznek ki ugyan arról a lányról képeket ha szinglik még ha fotós is, mert a többi lány nem próbálkozna, szóval biztos h van barátnője. Az hogy bámulja nem mindig jelenti, hogy bejön neki. Lehet látja hogy bejön a barátnődnek és tetszik a reakciója. Az is lehet hogy tényleg tetszik neki viszont akkor nem lehet egy hűséges tipus. Próbáljanak meg beszélgetésbe elegyedni a barátnőd úgy sem fog megnyugodni, ha nem történik semmi. Ha flörtöl meg közeledik akkor biztos nem hűséges hagyni kell. Ha normális stb akkor akár bármi lehet, akár el is szeretheted akárhogy is hangzik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!