Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érti valaki, hogy hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érti valaki, hogy hogyan működik a szerelm?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értem például hogyan lehetséges, hogy 2 ember pont egymásnak tetszik. Vagy, hogy ha valakinek először nem tetszik egy illető de az elkezd neki bókolni meg ilyenek akkor utána lehet, hogy többet fog érezni mint azelőtt?

Nem értem az egészet.

2020. nov. 6. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, a szerelem nem egy logikus dolog, amire egyértelmű magyarázatot tudunk adni
2020. nov. 6. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem igazából egy ösztön, hogy párosodjál és gyereked szülessen. Tudom hülyén hangzik, még nem túl romantikus, de evolúció szempontjából igazából ez fontos
2020. nov. 7. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fentebb írták: ösztön.

Felnőtté válás idején párt akarsz magad mellet tudni, aki neked tetszik, Te is neki, nagyon-nagyon sok LÉNYEGES dologban hasonlóak a nézeteitek, tehát NINCS OK A CIVAKODÁSRA. Beugrik az életetekbe a kölcsönös vonzódás - a szerelem. A szerelem átélésének és megélésének számtalan változata van, de a lényeg - az egymás szeretete, az egymáshoz való vonzódás, ragaszkodás.

A többi az ösztönök dolga, amik nem tétlenkednek ám!

2020. nov. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!