Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A távkapocsolat hogyan működik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapocsolat hogyan működik?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hossszú távon leginkább sehogy.
2018. aug. 2. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Sehogy.

2. Egy ideig működik, de aztán megunják a felek.

3. Rengeteg erőbedobással igyekeznek minél többször találkozni, majd megoldani azt, hogy később együtt éljenek.

Általában ezek szoktak előfordulni.

2018. aug. 2. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondtam, hogy ha kapcsolat, akkor nem lehet távkapcsolat. de minden kapcsolat egy bizonyos mertekig tavkapcs. csak a tavolsag merteke nem mindegy.

és az, hogy mukodhet az a feleken mulik. hosszu tavon szerintem sem mukodik. de ha van egy cel, es mig ez csak egy koztes allapot, addig ez megoldhato.

en is a baratommal 80 kmre vagyunk egymastol, de egy ev mulva a kozelebe megyek suliba, es maris nem lesz gond a tavolsag. addig is megoldjuk, hetente talalkozunk napokra. igy kibirhato es mukodik :)

2018. aug. 2. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen kell találkozzanak a felek minél többször, ahogy megoldható, mert hanem nagy valószínűséggel hamar vége leszm
2018. aug. 2. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Van, aki jobban bírja, más sehogy. Szerintem leginkább csak eleinte, ideiglenesen működik. Bár kérdés, mekkora a távolság. 70 km már nagyon kevés, az sokáig működhet, nekem több év volt s valahogy a kapcsolat elején nekem nem is kellett több, szerettem egyedül lenni is (ez persze általában fontos egy embernek, egész életében, de ma már nem akarok estéket egyedül tölteni).
2018. aug. 2. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Általában távolról. :P

Amúgy működhet, én például többen is voltam és ugyanúgy éreztem magam bennük mint a közeliekben.

2018. aug. 2. 21:41
 7/8 anonim válasza:

Nos, bár nem teljesen ez volt a kérdés, de nekem például a legjobb barátom közel hatszáz kilométerre lakik, lassan hat éve, és mi minden suli szünetben egymáson lógunk, úgy kell minket elszakítani egymástól. Szerintem igenis müködhet, bár nyilván nem mindegy a távolság mérete se, de két olyan fél, akik igazán, nagyon szeretik egymást, szerintem simán kibírhatják. Nyilván nem kellemes, de annál jobban örülsz, hogy láthatod őt. Sajnos én nem egy csajszit láttam már, akik nem becsülték meg, hogy minden nap láthatták a barátjukat, és totál unott fejjel mászkáltak mellettük. Persze nem mindenki ilyen, sőt, ugyhogy nem kérem a kötekedő válaszokat. Na, de visszatérve a kérdésre, én jelenleg is távkapcsolatban élek (bár a könnyen áthídalható fajtában, szerencsére a barátom csak 50 km).

17/lány

2018. aug. 2. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Mi kb 160kmre vagyunk egymástól😔
2018. aug. 4. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!