Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az osztálytársával jár náluk hogy müködik?
Figyelt kérdés
Logikus hogy nem lógnak egész nap egymáson, de akkor hétközben nem is találkoznak külön?2017. szept. 5. 18:50
1/3 anonim válasza:
Nekem az osztalyomban van egy par es ok mondig egyutt vannak. Minden szunetben, egy padban ulnek es hetvegen is talalkoznak. Naluk igy mukodik es mar tobb mint egy eve egyutt vannak.
2/3 anonim válasza:
Két évig jártam gimiben osztálytárssal, de nem lógtunk egymáson egész nap, mert szerintünk az ilyen nyáladzás nem az iskolába való. Meg másokkal is jóban voltunk az osztályban, velük is akartunk időt tölteni. Suli után maradtunk bent néha, mert mindkettőnknek későbbi elfoglaltsága volt ami előtt nem tudtunk hazamenni, akkor azért már inkább úgy viselkedtünk mint egy pár, de azért nem engedtük el magunkat annyira mintha otthon lettünk volna. Ezen kívül természetesen átmentünk egymáshoz, meg találkoztunk máskor is.
3/3 Gyilok91 válasza:
Én az új munkahelyemen összejöttem egy kolleginával amikor már komoly lett a kapcsolat fel is mondtam :D Van másik munkám és vele is együtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!