Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik, ez a tetszik nem tetszik kérdés?
Van egy lány, akit, amikor meg ismertem, nem tartottam szép lánynak... aztán teeltek ahetek hónapok, és azon kaptam magam, hogy gyakran hosszú perceken keresztül nézem, és mármár perzselően tud fájni, az, ha nem vagyok vele.
Szóval ez hogy működik? hogy tetszik meg valaki vagy mi... :D have a nice day ^^
Ez emberfüggő egy dolog.Vannak olyanok,akiknek elég egyszer látni valakit.
Aztán vannak olyanok,akiknek ehhez idő kell.
Meg hát ez helyzetfüggő is.
Nálad az idő döntötte ezt el. Remélem kölcsönös.Sok sikert
Szia
Én sem értem hogy van ez.Nekem 1 évig volt egy plátói szerelmem, elmentem egy táborba ott volt egy fiú akit először még nem is tartottam helyesnek.Aztán ahogy teltek a napok azon kaptam magam hogy gyakran keresem a társaságát mindig mondogattam milyen aranyos és egyik nap elgondolkodtam azon hogy szerintem bejön nekem.Szóval így hirtelen elengedtem a plátói szerelmem és jött egy màsik fogalmam sincs hogy történt :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!