Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan működik, ez a tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik, ez a tetszik nem tetszik kérdés?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit, amikor meg ismertem, nem tartottam szép lánynak... aztán teeltek ahetek hónapok, és azon kaptam magam, hogy gyakran hosszú perceken keresztül nézem, és mármár perzselően tud fájni, az, ha nem vagyok vele.

Szóval ez hogy működik? hogy tetszik meg valaki vagy mi... :D have a nice day ^^

2018. márc. 29. 23:47
 1/5 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy azóta felfedeztél benne valami érdekest, vagy jobban megismerted a személyiségét:) Nem minden a külső, lehet, hogy azért :)
2018. márc. 30. 00:52
 2/5 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Ez emberfüggő egy dolog.Vannak olyanok,akiknek elég egyszer látni valakit.

Aztán vannak olyanok,akiknek ehhez idő kell.

Meg hát ez helyzetfüggő is.

Nálad az idő döntötte ezt el. Remélem kölcsönös.Sok sikert

2018. márc. 30. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én sem értem hogy van ez.Nekem 1 évig volt egy plátói szerelmem, elmentem egy táborba ott volt egy fiú akit először még nem is tartottam helyesnek.Aztán ahogy teltek a napok azon kaptam magam hogy gyakran keresem a társaságát mindig mondogattam milyen aranyos és egyik nap elgondolkodtam azon hogy szerintem bejön nekem.Szóval így hirtelen elengedtem a plátói szerelmem és jött egy màsik fogalmam sincs hogy történt :D

16/L

2018. márc. 31. 16:32
 4/5 anonim válasza:
Van, hogy valakit nem ismerünk, nem tudjuk a tulajdonságait, és azt mondjuk, hogy tetszik nekünk. Ilyenkor egyértelműen az illető külsejére és vonzerejére gondolunk. Aztán van a másik eset, amikor először nem figyelünk fel az illető külsejére, viszont ahogy egyre jobban megismerjük, megtetszenek a tulajdonságai és ilyenkor észrevesszük a szépséget benne. Velem is volt már olyan, hogy valakit nem tartottam vonzónak, viszont rengeteg közös témánk volt, és tetszett a véleménye a világról, ahogy a dolgokat látja, és tudat alatt elkezdtem vonzódni hozzá, és észrevettem benne azt, amit helyesnek tartok rajta. Szerintem ilyesmi lehet nálad is, de lehet, hogy tévedek.
2018. márc. 31. 20:22
 5/5 anonim válasza:
Én azt mondom várj egy kicsit ismerd meg közelebbről pl beszélgess vele és mond az pl hogy képzeld el ovis koromban sosem hitték el nekem hogy nem tetszik senki sem és ha megkérdezi hogy most tetszik neked valaki mond azt hogy igen. Beszélgess vele és hosszú idő után rájössz mit érzel iránta.
2018. márc. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!