Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik egy olyan srác akit alig ismerek? Gimiben ez már így működik?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit és megtetszett egy eggyel felettem járó fiú.Egy általánosba jártam vele és régen sokat találkoztunk,mert a szüleink ismerik egymást.Viszont kb 5 éve nem beszéltem vele és nem tudok róla semmit.Szóval nem értem,hogy tetszhet egy olyan srác akit nem is ismerek.2015. szept. 19. 09:24
1/2 anonim válasza:
Kulsore bejohet;)amugy nalunk a 11.es pasik a 9.es lanyokat nezegetik tehat siman osszejohettek:D
2/2 anonim válasza:
Tetszeni a külső tetszik.
Beleszeretni az összképbe lehet.
A külső meg az első percben is olyan,mintha 2 éve ismernéd...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!