Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen aranyos nevet adjak a pasimnak?
Figyelt kérdés
o elnevezett már engem de egy cseppet se vagyok kreatív, kérlek segítsetek kitalálni valami aranyos becenevet neki.2020. nov. 2. 20:48
1/11 anonim válasza:
Vannak ezek a megszokott mindennapos becenevek, mint a szívem, kicsim, stb., ezek nem valami személyesek. Olyan nevet meg csak úgy lehet kitalálni, ha ismered az illetőt
3/11 anonim válasza:
Bodri, Tappancs, Morzsi...
Ja, hogy nem kutyusról van szó?
Ha illik rá valamilyen tulajdonság miatt becenév, akkor az jönni fog magától. Ezt nem lehet erőltetni.
4/11 anonim válasza:
Jezus de gaz
Lesz.pni nem kell helyetted?
5/11 anonim válasza:
Szerintem se erőltesd, jön az majd magától.
6/11 anonim válasza:
Egy rá illõ szokásáról is alkothatsz cuki beceneveket 😚 ès az már szemèlyesebb ès ugymond egyedibb 😊
7/11 anonim válasza:
ATM, pénztárca, stb 😂
Csak vicc volt, amúgy ja, ahogy jön valami, haverok közt is van nem egy becenevem és mindet a helyzet adta
20/F
8/11 anonim válasza:
Én a barátnőmet kicsimnek hívom ő meg engem életemnek. Tudom ezek gyakori becézések, de tőle más :)
Írok pár becenevet: drágám, cukorfalat, maci, nyuszi, édesem...
Igazából bármit adhatsz neki.
9/11 anonim válasza:
Mi nem tudjuk mi illik hozzá, a mi becenevünk egy történethez vagy egy tulajdoságunkból ered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!