Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy nekem nem jönnek be az erős és izmos lányok, hanem inkább a vékonyak törékenyek jönnek be? (mindenhova értve)
Nekem lényegében kétféle testalkat tetszik, de valaki egy alá sorolná:
szimplán vékony, kb modell alkat
és
vékony, kissé sportos.
De egyébként nem mindegy? Tök mindegy milyen alak tetszik, az a normális, hogy tetszik valamilyen. Nincs leírva, hogy mit tarts szépnek. Ha neked más tetszik mint pár haverodnak, akkor más, nincs annyi konkurencia legalább 😂
Amúgy meg az általad definiált ideálra szerintem nagy a kereslet, így hát nem tudom miről beszélünk... Egyszóval: normális.
Először is emberek, azért gyűltünk ma itt össze, hogy ne legyünk szanaszét. Now with that out of the way, a kérdésre válaszul, azaz hogy normális-e hogy neked a vékony lányok jönnek be. A válasz igen, ezt hívjuk személyes preferenciának.
Köszönöm hogy eljöttek a TEDtalkra, további szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!