Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az osztrák és a német lányok?
Egy közös bennük: Osztrákok vagy németek.
Nem lehet nemzet alapján nagyon megítélni, MO-n is vannak szépek meg csúnyák.
Ausztriába sokat voltam, el kell, hogy keserítselek... elég csúnyácskák.
Németországban a máshonnan betelepült családok lányai szépek általában, a nagyon németek abszolút nem.
Hát te mostanában biztos nem fogsz nagyon arra fele menni, kivéve persze ha kamionsofőr vagy és fontos dolgokat szállítasz.
Szerintem osztrákok szebbek amúgy.
szerintem nem szépek az osztrál és német lányok, de még a fiúk se nagyon...
véleményem szerint a magyar lányok szebbek :D
bár persze akadnak kivételek...
hat en azert nem szeretem a magyar (es keleti) noket mert az osszes teljesen mu, 14-60 eves korig az osszes szinte agyon van sminkelve, semmi termeszetesseg. A nemetek inkabb termeszetesebbek mert nem sminkelik annyira magukat, lehet ezert tunnek rondanak, de hidd el a magyar nok is qrva rondak smink nelkul.
Meg nekem maga ahogy beszelnek nemetul szexi, mint az amcsiknak az angol akcentus pl, de ez csak egyeni velemeny. En sokkal szivesebben noznek nemetben mint itthon, mert itthon a penz dominal leginkabb a "felsobb" kategorias noknel, ott kint meg van azoknak is penzuk szoval sokkal inkabb szimpatiara mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!