Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy valaki szeret engem ?

Figyelt kérdés
Van egy srác mostanába olyan kedveseket mond nekem meg nagyon segítőkész
2020. nov. 2. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Tanuld meg az 5 szeretet nyelvet, és ezek alapján egészen jól meglehet tudni.

A szeretet alatt mit értel?

2020. nov. 2. 20:40
 2/3 anonim válasza:

Lehet. Lehet fel akarja hívni magára a figyelmet, és kedveskedik. Bókolgat, segít.

De vigyázz. Néha olyannyira szeretnénk ha szeretnének, hogy a legapróbb kedveskedés is annak tünhet hogy a másik kedvel bennünket. Meg igazából manapság már gyanus ha valaki medves és segítőkész. Az vagy akar valamit vagy szerelmes belénk.-gondoljuk mi.

Egyszer egy baráti társaságban egy srác folyamatosan azt mondtogatta nekem hogy gyönyörű mosolyom van. Elkisért a buszmegállóba, rendszeresen rámírt, hát én biztos voltam benne hogy tetszem neki, elhívtam randira és totál besültem. Csak egy rendes srác volt.

Talán ha megfigyeled másokkal hogy viselkedik, és ahhoz képest te kapsz e bármilyen különleges bánásmódot.

2020. nov. 29. 02:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Hat masokkal nem olyan rendes meg ha segítségre van szüksége mindig tőlem kér
2020. nov. 30. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!