Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez egy kicsit hosszú sztori lesz. Gimnazista vagyok és egy gyönyörű osztálytársnőm tavaly elh⁸vott magával jégkorongmeccsre. Ekkor még párkapcsolata volt és én sem szerettem volna tőle semmit. Na egyszer csak így a semmiből elhívott és én ezeken a meccseken beleszerettem. (Először úgy volt hogy nem tudok menni, és a lány elkezdett duzzogni, és majdnem el is sírta magát amitén nagyon furának találtam, tudva hogy beszéltünk már párszor de nem voltunk napi beszélő kapcsolatban) Rá 1 hónapra szakítottak a fiújával. Utána januárban volt egy szerelme ami nem jött neki össze. Februárban lettek érdekesek a dolgok. A lány nagyon sokszor szemezgetett velem órákon,Valentin napon amikor szólt a zene a teremben táncolni akart velem, egyszer hangosan kijelentette hogy ő már pedig mellém "kell" hogy üljön órán, és templomban is 2 paddal előttem ülve egyetlen emberként hátranyúlt hozzám kezet fogni. Továbbá osztálytársaink gyakran hecceltek minket azzal, hogy szeretjük egymást, a lány ezeken mindig csak vigyorgott, de ha más emberekkel hozták őt szóba akkor mindig hangosan felháborodott. Amíg én gyűjtöttem a bátorságom hirtelen beütötta karantén. Meg amúgy is ezt az egészet lehetetlennnek tartottam és tartom most is, mivel a lány szerintem a suli legszebbje, hát én meg... hát nem:D Hónapokig azt sem tudtuk mi van a másikkal, ő rám írt kétszer, én is rá kb. ugyanennyiszer. Majd aztán júliusban megtudtam hogy új pasija lett és onnantól kezdve teljesem vége lett a nyaramnak.... ezután 2 hónapot végig szenvedtem. Most pedig nem tudom mit tegyek, suliban minden nap látom de már szinte egymásra se nézünk... de én meg még mindig nagyon szeretem őt

2020. okt. 29. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem esélytelen, én 100% hogy hagynám. Egyrészt, ő a suli legszebbje, te pedig nem, és ez szerintem az ilyen lányoknál fontos szempont, főleg fiatalként. Másrészt, rengeteg másik fiú lehet ott, akik a riválisaid és biztos van, aki külsőre jobb nálad. Harmadrészt, a lány ELÉGGÉ gyakran váltogatja a partnereit. Még ha nálad talál jobbat is, azt is leváltja hamar, akkor szerinted téged mennyi idő alatt váltana le?

De lehet vak vagyok, és rosszul ítélkezem. Lehet, valójában rád vágyik, melletted akart ülni, csak nem közeledtél felé eléggé, ezért úgy érezte, nem szereted. A mostani pasija is csak azt az űrt tölti ki, ami amiatt van, hogy te nem vagy neki. Nem tudhatom.

2020. okt. 29. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!