Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy kicsit fura kérdés de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy kicsit fura kérdés de remélem érteni fogjátok! egy önbizalomhihányos lány aki mellesleg nagyon kedves meg arányos szóval kérdés az hogy egy ilyen lány játszana velem ??

Figyelt kérdés

Mer h én úgy erzem hogy ő csak játszik velem pedig szemezik velem a buszon egeszvegik engem néz ?? Na meg kérdezgeti h ott leszek e buszon és ezt a kérdését 3× tette fell livba először kedvesen aztán dühösen majd megint kedvesen szóval vélemény ??

17f

2020. okt. 24. 16:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdeklődik irántad akkor nagyobb az esély arra hogy nem játszik veled. (Nem tom játszik alatt itt most ki mit ért, én arra gondoltam hogy nem játszadozik veled)
2020. okt. 25. 08:11
 12/22 A kérdező kommentje:
A jatszikot úgy értetem h csak szívat
2020. okt. 25. 08:43
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Jó ég, szörnyű ez a katyvasz. 17 éves, biztos? Tanítóképzőt végeztem, ami ugyebár alsósok oktatásához ad képesítést. Az iskolai gyakorlaton láttam ilyen zagyvalékot egy harmadikos, ráadásul gyenge tanuló lány füzetében. Ez valami borzalom.
2020. okt. 25. 19:26
 14/22 A kérdező kommentje:
Akor megint leíróm nem tudom h ezen mi nem ertheto van egy lány aki kedves,félénk,aranyos, szóval egy ilyen lany meg szívatna??( csak játszaná h tetszek neki így értem a szívatást) de viszont sokat szemezik velem meg kérdezgeti j ott leszek e a buszon
2020. okt. 25. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Mi a jóanyámért nem kérdezed meg tőle? Ha szemezik veled, meg érdeklődik utánad, valszeg bejössz neki. Hívd el valahova. Max nemet mond
2020. okt. 25. 20:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Haat igen meg kérdeztem tőle és azt írta h nem ér rá ,azt írta h mondjam most mer nem ér rá én azt írt itt nem írom le ő meg ki nevetettet csak azt nem értem h miért nevetet ki
2020. okt. 25. 21:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szörnyű olvasni! A nyolc osztály talán megvan; négy első, négy második. Hagyni kéne azt a lányt, ha értelmes, szóba sem áll ilyenekkel. Ha viszont hasonló, béka segge alatti szinten van, akkor összeillenek.
2020. okt. 25. 21:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Fogalmazásom tudom gondjaim vannak ahoz képest a többivel matek,kémia,biosz stb ezekből mindig meg volt a 3as sajnos diszes vagyok ergo nem az én hibam h nem tudok foggalmazni
2020. okt. 25. 22:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Szóval sakcok ezzel léci ne piszkáljátok 🙂🥺
2020. okt. 25. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Semmi baj
2020. okt. 26. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!