Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Neki csak úgy vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki csak úgy vagyok?

Figyelt kérdés
Kissé bonyolult kérdéssel jöttem most... több mint 2 hetesek vagyunk barátnőmmel és 2 hónapja ismerjük egymást személyesen. Amikor még nem voltunk "hivatalosak", mint egy pár addig semmi probléma nem volt sőt még akkor jobban éreztük magunkat, jobban megnyílt felém. De igazából csak most kezdődtek a problémák. Én úgy érzem mintha ilyen "kényszer szerelem" lenne ez a párkapcsolat. Tudom, hogy kell neki a távolság, nem szereti ha rajta másznak az emberek. Megadom neki a kellő teret, nem chatelünk éjjel-nappal, nem találkozunk minden nap stb.stb.. De én úgy érzem mintha így ki szeretett volna belőlem, kevésbé törődik azzal, hogy mi a fontos nekem, jobban tölti az idejét az úgynevezett legjobb fiúbarátjával. Most lehet ezt fénytékenységnek nevezni de tényleg az vagyok! Szerintetek mit kéne tennem ez érdekében, hogy jobban érdekeljem? Bármi más ötletet is elfogadok!

2020. okt. 21. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Dugod?
2020. okt. 21. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
dehogyis XDDDD
2020. okt. 21. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor az a baj! Ha erre xd-zel akkor még gyerek vagy!
2020. okt. 22. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Üljetek le és beszéljétek meg, hogy ki mit érez. Az a baj, ha a kapcsolat elején már így érzel és nincsen 'rózsaszín köd' köztetek az régen rossz.

Attól még lehet, hogy úgyanúgy szeret csak most, hogy kimondtátok úgy vette, hogy már nem kell érted teperni.

Ha ez rosszul esik, óvatosan add tudtára, hogy hiányolsz ezt azt.

2020. okt. 22. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Mostmár mindegy... leírta nekem üzenetben, hogy szakítani akar és ez is lett (másik srácért hagyott el)
2020. okt. 23. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( Ennél, amúgyis sokkal jobbat érdemelsz!

Jobb, hogy ilyen gyorsan kibukott ez, mintha 1 év után történt volna.

2020. okt. 23. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!