Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem tetszettem senkinek?
Az a szitu... 19 éves lány vagyok. Egész életemben, csak átvertek, megcsaltak, ki akartak használni, egykalandos túrának akartak... Most van egy egyéves kacsolatom, de a barátom megmondta, külsőleg nem jövök be neki de belsőleg nagyon imád, és azért van velem. Totál máshogy nézek ki mint a Zsánerei.
De nekem ez nagyon rossz... Soha senkinek nem tetszettem sosem udvaroltak nekem mármint igaziból és nem egy egyéjszakás miatt...
Sosem feküdtem le mással mint a jelenlegi párommal.
Mit csinálhatok, rosszúl? Hogyan válltoztassak magamon, hogy legalább egy picit tetszem neki?
AZ első válaszoló akkora hülyeséget írt amekkorát ritkán olvasok..
Mi az hogy neki külső számít? POnt hogy nem az számít neki ..és azért szeret aki vagy. Szerintem örülj , hogy ilyen embert találtál:)
Kérdező! Szerintem nem csinálsz semmit rosszul! Biztos találsz olyat, akinek kívül-belül tökéletes leszel! És a mostani párod.. hát ilyet aki teljesen oda van érted az szerintem nem mond...
A 2esnek pedig üzenem, hogy egy kapcsolatban a külső és a belső is számít, hiszen ha nincs meg a testi vonzalom, akkor az inkább csak sima barátság, mivel a külső és a belső vonzalom alkotja a szerelmet!
Nemtudom mit higyjek... Én őszintén szeretem, sőt... Lehet bolondnak tűnök, de bármit megadnél érte...
Sosem sminkelem magam, azt mondja ne is mert felesleges... Mégis azok jönnek be neki akiken van...
Nem vagyok vékony, egy 157 cm-es pufi izé vagyok...
Kezdj el sportolni, fogyj le és akkor nem csak a belső értékeidért fog szeretni a párod. Igazából milyen választ vársz? Leírtad a problémát, a megoldás adott. Önmagában a smink nem fog segíteni, ezt előre elmondom.
Egyet jegyezz meg: Ha lefogysz és külsőleg is átalakulsz, úgy hogy esetleg másoknak is elkezdesz tetszeni, majd emiatt dobod a párodat, aki kitartott melletted és valóban a belső értékeidért szeret, akkor a világ legnagyobb balekjét fogod belőle csinálni. Úgyhogy tégy neki egy szívességet, szedd rendbe magad, majd tarts ki mellette. Ezzel a Te életed is meg fog változni, pozitív irányba és biztos lehetsz benne, hogy olyan párkapcsoalatban élsz, amiben erősek az alapok.
Figyelj ha a párod igazán szeretne akkor nem azt mondaná neked hogy nem tetszel neki, hanem azt, hogy te vagy a legszebb számára a világon. Én is olyan sráccal jöttem össze aki külsőleg előtte nem volt az esetem de mikor belészerettem nem csak a belsőjét szerettem meg hanem a külsejét is. Most más kinézetű srácot elképzelni se tudnék a közelemben.
Az nem jó ha a párod mellett is ilyeneken gondolkodsz és nincs önbizalmad. Pont az lenne a lényeg h a párod foglalkozzon veled és úgy szeressen ahogy vagy. Lehet szakítanod kéne vele.
17/L
Próbálj meg az arcodhoz divatos frizurát vágatni, járj el kozmetikushoz, sminkelj tetszeld le, hogy melyik smink áll a legjobban
Sportolj heti 3X legalább valamit és öltözködj a mai divatnak megfelelően
Ezekkel a dolgokkal sokat dobhatsz magadon
Az utolsó válaszolónak, a sport az megvan. Minden nap.
Viszont én ha kozmetikushoz kellene mennem agyonlőném magam 😅 a smink is az ellenségem. A sok kence amit állatokon kísérleteznek meg a kátrány a szemen nekem nem okés...
9 Sminkkel minden nő jobban néz ki (feltéve ha kisminkeli egy profi aki látja, hogy milyen smink áll jól)
És mint a fehér holló olyan kevés nő az aki smink nélkül is jól néz ki
Gondolozz azon, hogy most akkor azt akarod, hogy legyen fickód sminkkel vagy inkább az állatokat sajnálod akiken igy is úgyis kisérletezni fognak ha sminkelsz ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!