Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sosem tetszettem senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem tetszettem senkinek?

Figyelt kérdés

Az a szitu... 19 éves lány vagyok. Egész életemben, csak átvertek, megcsaltak, ki akartak használni, egykalandos túrának akartak... Most van egy egyéves kacsolatom, de a barátom megmondta, külsőleg nem jövök be neki de belsőleg nagyon imád, és azért van velem. Totál máshogy nézek ki mint a Zsánerei.

De nekem ez nagyon rossz... Soha senkinek nem tetszettem sosem udvaroltak nekem mármint igaziból és nem egy egyéjszakás miatt...

Sosem feküdtem le mással mint a jelenlegi párommal.

Mit csinálhatok, rosszúl? Hogyan válltoztassak magamon, hogy legalább egy picit tetszem neki?

#szerelem #elveszettség #Nem vagyok jó #Senki nem fogad el
2020. jún. 20. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hallod most komolyan, ha imád a belsődért akkor szerinted mi a francot csinálsz rosszul? Nekem nem volt még senki, aki ennyire szeretett volna (sőt, sajna senki sem 😔) szóval csak élvezd, hogy egy baromi jó kapcsolatban vagy. A fiúd meg egy rendes srác. De ne aggódj, már te vagy az ideálja, nálam is volt olyan hogy kinézetre full más tetszett, mint a csaj, de agogy megkedveltem nem érdekeltek az ideálok, mert a csaj volt az ideálom. Szerintem a palid is így van vele
2020. jún. 20. 18:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Igazad van ,köszönöm!

Elöző kommentelőnek meg: a sok ember miatt mint te, azok miatt hal meg feleslegesen sok állat...

2020. jún. 20. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Na azért álljunk meg egy szóra... Semmi baj azzal, ha valaki nem sminkel... De ne kezdd el leszólni azt aki sminkel, ez egyfajta önkifejezés, hobbi, én pl. van hogy este 7kor elkezdek sminkelni csak mert kedvem akad. Az hogy állatokon tesztelnek? Nem egy embert ismerek aki sminkel, de csak állatkísérleteket nem végző márkák termékeivel, köztük én is így csinálom. Amúgy meg milyen ember az aki szeret de mégis azt mondja neked hogy nem tetszel neki? Ez eléggé fura...
2020. jún. 20. 23:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Minden terméket állatokon kísérleteznek... Embereken nem lehet utána lehet nézni, mindenhol törvény tiltja.

Nem szólom le aki szereti csinálja! De én soha nem fogom (allergiás vagyok így is sok sminkre hál égnek szóval ha akarnék sem tudnám)

És nemtudom. Nemtudom hogy van ez nála

2020. jún. 21. 09:49
 15/15 anonim válasza:

10

"És mint a fehér holló olyan kevés nő az aki smink nélkül is jól néz ki"

Ez egyáltalán nem igaz. Mármint lehet, hogy arra akarsz utalni, hogy kevés olyan ember van, aki trendin, és menőn néz ki ma smink nélkül, de ez egyáltalán nincs így... Sőt, szerintem mindenki egytől egyig szép smink nélkül. Itt most nem a sminket szólom le, mert szerintem is egy jó dolog, de ilyet ne mondj, hogy egy lány nem, vagy nagyon ritka esetben lehet szép. A szép egyébként nem is nem meghatározható fogalom. Mindenkinek más a szép.

Szerintem bárki lehet szép sminkkel és smink nélkül is.

(Nem beszólás akart lenni, csak véleménykifejtés.)

És kedves kérdező. Szerintem ne agyalj ezen túl sokat. A fiúd lehet, hogy ezt úgy akarta mondani, hogy nagyon klassz vagy, hogy ezt ki tudtad hozni belőle, hogy egy olyan lány legyen a szerelme, aki nem a zsánere. Nagyon legyél vele boldog.

Persze lehet, hogy a fiú úgy értette, hogy ronda vagy (ami szerintem nem igaz, de tegyük fel), és ha ez nagyon nyugtalanít téged, akkor beszéljétek meg, de semmi képen se kiabálva menj oda hozzá, hanem kedvesen, őszinte érdeklődéssel, és mondd el neki, hogy te ezt csak azért kérded, mert szeretnél olyan lenni, akit szépnek lát.

Szerintem nem fogja ettől leharapni a fejed. :D

2020. jún. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!