Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyok a szerelemre. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Sosem voltam még szerelmes. Normális dolog vágyni erre az érzésre? Hogy szeressek valakit, aki viszont szeret? Előfordult már veletek ilyesmi? Már nem tudok romantikus filmet nézni, mert folytogat a sírás, és a félelem hogy talán én sosem fogom ezt átélni.2020. ápr. 5. 15:50
1/3 anonim válasza:
én is sokáig így voltam vele mert láttama körülöttem levő emberek boldog kapcsolatát...valahogy mindig ugy képzeltem mint a filmekben vagy könyveken le van irva aztán rájöttem hogy felesleges mert elöbb vagy utóbb rám talál a szerelem és így is lett...van egy barátom Ő volt aza személy akiről sosem gondoltam volna hogy több mint egy éve szerelmes volt belém csak félt kimondani
és erre sz érzésre hogy szeressen valaki mindenki vágyik csak nem mutatják ki...
Szóval kitartást és fel a fejjel mert rád talál ha nem is most de eljön az igaz szerelem <3
By.:lány
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Szeretném, de még soha nem volt kapcsolatom és legjobb tudomásom szerint nem is szeretett úgy senki. De próbálj meg ne erre koncentrálni (én is ezt teszem), egyszer úgyis eljon az,, igazi,, addig meg koncentrálj a jelenre és élvezd az élet minden pillanatát! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!