Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élek a múltban?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban olyan voltam mint minden korombeli lány. 12-13 évesen odavoltam az úgynevezett f*ck-boyokért, szlenget használtam, eszméletlen csúnyán beszéltem, egy szóval eléggé átlagos 13 éves voltam. Minden fiúnak tetszeni akartam, aztán ez megváltozott. Amikor 15 lettem elkezdtem olvasni. Az első a Jane Eyre volt, aztán jott a többi csodás regény. Imádó a történelmi könyveket, meg a fantasyikat. Egyszerre csak észrevettem, hogy nem tetszenek már a fiúk (ne értsetek félre, nem vagyok leszbikus, egy ideig azt hittem magamról, de nem vagyok). Elkezdtem undorodni a tipikus fiú öltözéktől. A “fészek-frizurától” a rózsaszín pulcsiktól, láncoktól stb. Nem értettem/ értem magam! Észrevettem, hogy a múltban élek. Le ragadtam valahol az 1930-as években, és az ottani ruhákat, dolgokat, zenéket szeretem. És az ottani fiúkat. Régi képeket gyűjtök, tablóképeket nézegetek, és NEM VAGYOK KÉPES arra hogy megtessen egy korombeli. Akár lány akár fiú. Nem megy! Gyűlölöm magam ezért, kellemetlennek tartom. Mi történt, hogy ilyen lettem? Mit tegyek?
az elején tökre azthittem csak megváltoztál, normális lettél, majd írtad hogy 30-as évekbe ragadtál tudtam hogy nem vagy oké
2020. okt. 7. 09:31
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy valami nem oké, ezért kérek segítséget:(
2020. okt. 7. 10:04
3/7 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, majd találsz valakit aki hasonlóan fura,illetve 16 vagy,még kinövöd.
2020. okt. 7. 10:34
4/7 anonim válasza:
És most hány éves vagy?
2020. okt. 7. 14:07
5/7 anonim válasza:
16 évesen nem kell kiakadni azon, hogy nem jön be a korosztályod. Nekem pasiként se tetszett a sajátom. Akadnak még olyanok, akik nem a futószalagon lettek legyártva, mint a többség. ;)
2020. okt. 7. 16:22
6/7 anonim válasza:
Nyugi, semmi baj sincs veled! Egyszerűen már nem ugyanaz az értékrended, változott az ízlésed és a személyiséged... Azért meg igazán nem kell szégyenkezned, hogy nem tetszenek ezek a "f*ck-boyok". Én alapból ilyen vagyok, meg se kellett változnom... Nem értem a szlengek 90 százalékát, egyfolytában olvasok, zenei ízlésem enyhén szólva nagyon eltér a kortársaimétól... A fiúk meg... Konkrétan undorítanak ezek a tipikus "menő" fiúk. De (ahogy azt az előző is mondta) vannak másmilyen fiúk, normálisabbak... Az ilyenek közt kéne "körülnézned". Plusz a is sokat segít, ha valakit jobban megismersz valakit... ha megkedveled, hirtelen sokkal helyesebbnek fog tűnni. Én is voltam már így.
Amúgy azt meg nem mondanám, hogy a múltban élsz... Rajongsz egy korért, na és? Nincs ezzel semmi gond, és nem, nem vagy agyament. Csupán nem vagy tömegember. De ez nem probléma, sőt.
16/L
(Amúgy ha akarsz beszélgetni, vagy valami, nyugodtan írhatsz nekem. :))
2020. okt. 7. 17:38
7/7 anonim válasza:
Teljesen oké, hogy ilyen dolgok kezdtek el történni veled, ez azt jelenti, hogy sokkal jobban képes vagy a saját elképzelésed szerint élni, minthogy egy olyan kor társadalmába illeszkedj, ami nem akarja hogy magadat szeresd vagy más dolgokat. Örülj neki hogy ilyen vagy! Tudod, rengetegen nem elég erősek ahhoz hogy felvállalják valódi érzéseiket és szokásaikat, légy az az ember, aki a saját képére formálja az életét, és ne félj az ilyen dolgoktól. Sok sikert kívánok neked! Ha pedig szeretnél beszélgetni erről az egészről nyugodtan dobj meg egy üzenettel :D (18F)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!