Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normalis hogy ennyire a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy ennyire a multban el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratommal egy eve vagyunk egyutt, mind a ketten 18 evesek vagyunk. Mielott osszejottunk, en kavargattam mas fiukkal, volt amelyikkel le is fekudtem. Viszont amiota egyutt vagyunk, nem tartom egyikkel se a kapcsolatot, azonban elkerulhetetlen hogy bizonyos esemenyek miatt evente kb haromszor talalkoznunk kell veluk, ami annyit tesz hogy koszonunk egymasnak, meg csak nem is beszelek veluk. Hozza kell tenni, hogy o a legjobb baratnommel kavart elottem, amikor mar alakult koztunk, de szerinte ez egyaltalan nem olyan, mert ok nem fekudtek le. Szinte minden heten osszeveszunk azon, hogy milyen rossz neki a multam, mennyire rosszul esik neki. Csak en erzen ezt kicsit igazsagtalannak? A multat megvaltoztatni nem tudom, azt mondja hogy o viszont nem tudja elfelejteni. Nem ertem, hogy ha a a jelennel nincs semmi problema, es tokeletesen megvagyunk, akkor miert kell a multban elni?

Szerintetek mit tudnek ezzel kapcsolatban tenni? Mert en tobbszor nem fogom lejatszani ezt a vitat az biztos😅

2019. máj. 19. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Igen normális mivel te egy ribizli vagy,neki meg vannak érzései.
2019. máj. 19. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Lehet húzni, halasztani, agonizálni egy darabig.

De a szinte mindennapos, heti magyarázkodásra, vitákra rámész a kapcsolattal együtt.

Egoista. Nem tudja elviselni hogy másé is voltál. És nem fog megváltozni, nem fogja elfogadni a multad.

Megbeszélitek? 1 hónapig talán vissza tudja fogni magát és kezdődik előről.

2019. máj. 19. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom egyes valaszolo, meg jo hogy nem csak riblizlik elnek koztunk ezek szerint, hanem ilyen csodas szentfazekak is 😊
2019. máj. 19. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom kettes! En is ettol tartok, hogy hosszu tavon ez nem mukodne tovabb
2019. máj. 19. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szegénynek nagy önbizalomhiánya van, folyton méricskéli magát azokhoz, akikkel korábban voltál. Magyarázd el neki, hogy ő miben, miért jobb mint a régebbiek, és próbáld megértetni vele, hogy rombolja a kapcsolatotokat, ha ilyen féltékeny.
2019. máj. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!