Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ennyire a multban el?
Sziasztok!
A baratommal egy eve vagyunk egyutt, mind a ketten 18 evesek vagyunk. Mielott osszejottunk, en kavargattam mas fiukkal, volt amelyikkel le is fekudtem. Viszont amiota egyutt vagyunk, nem tartom egyikkel se a kapcsolatot, azonban elkerulhetetlen hogy bizonyos esemenyek miatt evente kb haromszor talalkoznunk kell veluk, ami annyit tesz hogy koszonunk egymasnak, meg csak nem is beszelek veluk. Hozza kell tenni, hogy o a legjobb baratnommel kavart elottem, amikor mar alakult koztunk, de szerinte ez egyaltalan nem olyan, mert ok nem fekudtek le. Szinte minden heten osszeveszunk azon, hogy milyen rossz neki a multam, mennyire rosszul esik neki. Csak en erzen ezt kicsit igazsagtalannak? A multat megvaltoztatni nem tudom, azt mondja hogy o viszont nem tudja elfelejteni. Nem ertem, hogy ha a a jelennel nincs semmi problema, es tokeletesen megvagyunk, akkor miert kell a multban elni?
Szerintetek mit tudnek ezzel kapcsolatban tenni? Mert en tobbszor nem fogom lejatszani ezt a vitat az biztos😅

Lehet húzni, halasztani, agonizálni egy darabig.
De a szinte mindennapos, heti magyarázkodásra, vitákra rámész a kapcsolattal együtt.
Egoista. Nem tudja elviselni hogy másé is voltál. És nem fog megváltozni, nem fogja elfogadni a multad.
Megbeszélitek? 1 hónapig talán vissza tudja fogni magát és kezdődik előről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!