Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, és a barátnőm mondta, hogy neki van crush ja (az ilyen. Fiu aki jol nez ki es bejon neki) De mondta hogy engem szeret, de ez így. Normalis?
Nem normális! Csak azért van veled, mert a crush-al nem tudott összejönni.
Aki szeret, az nem mond ilyet, hogy más jön be neki.
Mi a rák az a "crush"?
MAGYAR fórumon, nem lehet magyarul írni, hátha tudnánk válaszolni?
A crush tulajdonképpen kiszemeltet jelent
Nem tudom felfogni, hogy a 21.században ennyire alap nyelvtudása ne legyen senkinek ezen az oldalon
5.-nek.
1.: Ez egy MAGYAR fórum. Magyar nyelven kommunikálunk.
2.: Nem mindenki 12 éves, kisgyerek itt.
3.: Miért kéne bárkinek ismerni az összes szlenget, szakmai kifejezést, proli dumát,...?
#1 nek van igaza
Az én padtársam is olyan hogy van 6 crush ja és amikor mondom hogy ott egy helyes fiú akinél esélye is lenne , akkor a válasz az hogy neki van crush ja , ilyenkor én ideg bajt kapok és hagyom de valószínűleg ha összejön majd valakivel csak azért fog mert a másik 6 kikosarazta
Ui. Lány vagyok (nekem az ilyen h...lyesegeket értenem kéne de nem értem szóval 🤷♀️🤦♀️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!