Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok és eddig bárkivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy tiszta olyan vagyok mint egy 16-17 éves. És hat őszíntén néha ugy is érzem magam. Ez normális?!
szia, nincs baj, sok ilyen van
nekem pedig a fiatalabbak jönnek be :O 19/F
Én is hasonló helyzetben vagyok sajna.. :(
Bocsi hogy nem tudtam válaszolni
Nincs vele baj, erettebb vagy mint az ismeroseid. De azert ovatosan azzal a rohanassal! Nehigy olyanokat csinalj amiket megbansz majd.
18/L
Teljesen normális, hogy ha érettebb vagy korodnál nehezebben jössz ki a veled egyidősekkel. Akár lányokkal, akár srácokkal. És az is normális, ha Téged (mivel érettebb vagy) elkezdtek már érdekelni a srácok, akik közül meg logikusan szintén az érettebbekkel, idősebbekkel találod meg a közös hangot.
Én fiú létemre is hasonlóan éreztem (egyébként ez a bizonytalanság-érzet is megvolt), általános 8-ba a többi srác pokemonos tazókat gyűjtött és pörgettyűs játékkal játszott engem meg már egy jó éve a lányok érdekeltek, és utaztam a barátnőmhöz amikor tudtam..:)
De valóban, ahogy korábbi válaszoló jelezte, ne akarj túlkompenzálni. Az érettségeddel járjon több ész is, felnőttesebb gondolkodás, és ne menj bele dolgokba amit magadtól nem csinálnál, de az idősebb barátok, vagy srácok akarnának. Legyél annyira erős önmagadban, hogy ne akarj megfelelni másoknak, és úgy nem lehet semmi bajod!:)
Én is ilyen vagyok,de én nem rosszként fogom fel. A fiúknál pedig szerintem ez inkább előny
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!