Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis ha anyam nem engedi meg, hogy ott aludjak a baratomnal 17evesen?
Hat igen tudok hogy nem a vilagvege,de o ezt nem erti meg
Probaltam mar vele beszelni,de hiaba
Nem tudom ez szulotol fugg. En mar 15 evesen ott aludtam... es azota eltelt 6 ev es meg mindig vele vagyok.
De en mar nem feltetlen engednem a sajat gyerekemnek. 17 viszont szerintem rendben van korban.... de akarmit gondolunk anyukad velemenye nem fog megvaltozni
Szerintem nem kellene normálisnak lennie, de elég gyakori. Most really mire számítanak a szülők, hogy ezzel mit érnek el?
Ha a szex miatt félt, akkor valójában attól fél, hogy nem készített fel eléggé a témával kapcsolatban, ami az ő hibája, nem a tiéd.
A tinik megoldják a szexet bárhol ha nagyon akarják, szerintem jobb lenne ha a saját szobájukban tehetnék, mint hogy félre kelljen vonulni egy eldugott helyre, de ezt döntse el mindenki magának.
Nem tudom miért nem engedi... De ha a szex miatt fél, felhívom a figyelmet nem csak sötétben történhet meg.
Ha nem ismeri a barátodat mutasd be neki. Lehet ha ismeri akkor megnyugszik hogy normális, nem történhet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!