Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan aludhatnek (titokban? ) a baratomnal? Anyaval nem lehet beszelni, egyatalan nem megerto. Nagymamam falazzon nekem ilyen esetben?
Az a lenyeg, hogy elutazunk jovohet vasarnap delutan, es szombaton mennek at a baratomhoz nappalra. Anya errol tud, viszont en ott szeretnek baratomnal aludni(mas varosban), mert vasarnap nagyimmal elutazunk es en a baratomnal pont fel tudnek szallni a vonatra masnap.
Mar felhoztam anyanak az ottalvas temat, de azt mondja varjak a szulinapomog ami julius elejen van, addig nem aludhatok ott.
Nagyim szerintem megengedne, o eleg laza, biztos megertene es falazna nekem.
Ti hazudnatok anyukatoknak? Ez a ket het mar semmin nem valtoztat szerintem..
támogatom a 2es hozzászólót
ha sunyizol rosszabbul járhatsz
az ott alvás témát tiltja nem azt hogy eggyütt legyetek
ha ki derül azt is fogja mert hogy "rossz hatással van rád" azt a 3 hetet ki várjátok és kész ha enyi kívánsága van tegyél a kedvére... legalább ugy fogja látni hogy értelmes vagy ezért engedékenyebb lesz...
meg alku képpes pozícióba kerülhetsz hosszabb távon :D
En 16 vagyok, a baratom 18.
Ertem en hogy kibirhatnank, de olyan jo lenne es tenyleg konnyebb lenne ott nala felszallni a vonatra.
Nem szeretek, es nem is szoktam soha hazudni anyanak de ez most annyira jo lenne, ugy elterveztem:D
Szerintem ne hazudj anyukádnak. Nagyi falaz meg minden, és ha mégis kiderülne? Akkor lehet anyukád a szülinapod után sem fogja engedni. Inkább ne kockáztass, tényleg nincs hátra sok idő. Nekem bántaná a lelkiismeretem, hiába nem olyan nagy hazugság, hogy összedőlne a világ. Anyukám bizalmát pedig nem játszanám ki, anno én is vártam a megfelelő időig, utána semmi gond nem volt a szülővel, hazudnom sem kellett és félnem sem, mi lesz ha kiderül.
Bizonyára semmiségnek gondolod ezt a kis füllentést... Fiatalabb korban az emberek nem érzik a bizalom súlyát. Természetesen azt csinálsz, amit jónak látsz. Csak később ne bánd meg a döntésed. :)
De, dehogynem erzem a sulyat, azert is irtam ki a kerdest mert tudom hogy egy kicsit megnyugodjon a lelkiismeretem, hatha azt irjatok hogy ez nem olyan nagy dolog
Dehat nem ezt irtatok, szoval mindegy, latom jol erzem hogy nem kene ezt megcsinalnom:D
Varok akkor szulinapomig, koszonom szepen mindenkinek❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!