Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl egy lányon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl egy lányon?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik, de ő még válaszolni sem válaszol, ha írok neki. Megnézi az üzenetet, aztán ott hagyja...

Szóval ebből azt következtettem, hogy utál...

2020. szept. 22. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez eleg kevés info

Irhatnal többet hoyg tudjunk segíteni

Pl egy suliba jártok? osztálytarsak vagytok?

Hány évesek vagytok?

Beszelgetettek már személyesen

Stb

16 éves lány

2020. szept. 22. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért utálna? Max. nem érdekled. Lehet, épp foglalt.
2020. szept. 22. 10:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Egy suliba járunk, osztálytársak vagyunk. Én most épp meg vagyok fázva, úgyhogy nem megyek suliba. És elég keveset, de beszéltünk személyesen. Gimisek vagyunk.

És az az elmélet, hogy elfoglalt nem annyira reális nekem. Megnézte az üzenetem, és kb 30 percenként elérhető. Szimplán nem akar válaszolni

2020. szept. 22. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdelked. De biztosan lesz olyan lány,akinek számára érdekes vagy.

Ne ess kétségbe,gondolj arra,hogy biztos lesz másik lány.

2020. szept. 22. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem elfoglalt. Foglalt- barátja van/szerelmes másba :)
2020. szept. 22. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Fú, nekem is van ilyen zaklatóm, mint te. Képtelen felfogni sajnos hogy nem vagyok rá vevő, mert más tetszik, jobb dolgom is van, mint vele cseverészni stb. Mit nem lehet ezen érteni? Csúnya szavak hatnának? Esetleg tiltás? Komolyan kérdezem, mert nagyon idegesítő! 😡
2020. szept. 22. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet megúszni a szenvedést teljesen. Idővel majd elhalványul, és keresel mást. 47f
2020. szept. 22. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el! Az intelligencia alapfoka, hogy legalább annyit válaszol, hogy "nem érdekelsz, légyszi hagyj békén". Hidd el jobban jársz, ha más lány után nézel.
2020. szept. 22. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Néhány hónapig nagyon fájni fog, hogy nem viszonozza, de aztán minden jobb lesz.:)
2020. szept. 22. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem válaszol, nem érdekled, a kettőtök sorsa az ő döntése is.
2020. szept. 23. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!