Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, vagy csak jófej volt?
10es vagyok és van egy lány az osztályomban akivel eddig nem nagyon beszélgettem, csak egymás mellett ülünk francián a névsor miatt. Ma dolgozatot írtunk és én nem készültem (amúgy nem vagyok rossz franciából, de most kiment a fejemből). Ő pedog a pad alatt a kezembe nyomott egy lapot, amire rá voltak írva a válaszok, és nagyon meglepődtem. Ő hamarabb becejezte mint én, és mivel utolsó óránk volt ezért ő hazament én meg megköszönni sem tudtam.
Nem vagyok szerelmes a lányba, de szimpatikus és ha tetszenék neki lehetne belőle valami. Szerintetek?
Van rá esély sztem h bejössz. Ha tetszik neked sztem próbálj meg nála puhatolózni h bejössz-e neki. Próbáld meg sűrűbben keresni a társaságát, s majd elhívhatod pl. sétálni, vagy fagyizni, vagy ahova szeretnéd vinni.
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!