Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha a srác oda jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a srác oda jön ahol vagyok?

Figyelt kérdés
Voltunk “inni” a városban és tudtam én is h o is bent van a városban meg o is tudta h én is. Eltelt pár óra én a barátaimmal voltam és kint ültünk a “kocsma” terasz részén ami egy a sétáló utcarol nyíló kis utca, és megjelent ott az egyik legjobb haverja egy másik sraccal, 1-2 percig ott álltak majd hevesen elkezdett telefonozni és viccen kivul ra 3 percre megjelent a srác akivel kavartam...O volt a leghangosabb az egész társaságban, az o hangját lehetett szinte csak hallani...Annyira zavarba voltam h megpróbáltam nem felé nézni, de lattam h ott álltak a haverjaival...majd nem figyeltem és eljöttek mellettünk és nem neztem ra meg semmi... Ez mit jelent, miert jött oda?
2020. szept. 19. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Tudhatták hogy ott vagytok, pl. kiírtátok facebook-ra? Talán csak azt akarta, hogy lásd, megvan nélküled, vagy az volt a cél hogy gondolj rá. Persze az is lehet hogy nincs semmi oka, csak véletlenül így történt.

Ha nem érdekel, nem kell vele foglalkozni, tök mindegy mit csinálnak. Ha érdekel, akkor meg beszélj vele (ha nem ő dobott téged). Teljesen felesleges az ilyen történéseken agyalgatni, mikor úgysem lehet kitalálni és lehet semmi jelentőségük.

2020. szept. 19. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy ertettem h kavarok vele jelenleg..
2020. szept. 19. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Biztos azt a választ várod, hogy miattad ment oda, de az alapján amit leírtál teljesen biztos, hogy nem azért ment, mert te is ott voltál...
2020. szept. 19. 18:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha és akkor a haverja azért nézett és miután többször is rám nézett azért kezdett elé telefonozni majd ra 3 percre azért jelent meg a srác? És direkt o volt a leghangosabb? Mar a barátaim is mondtak h ez egyértelmű h miattam volt.. pedig ok elég őszinték és nem hazudnanak meg mondanak ha csak bele beszélném
2020. szept. 20. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Komolyan nem értem, hogy minek írsz ki kérdést, ha csak azt a választ fogadod el, ami neked tetszik?

A barátaid valószínűleg azért mondják, mert még tinik vagytok, és ebben a korban még egy pislogásnak is jelentőséget tulajdonít az ember...

2020. szept. 20. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

eddig én azt tapasztaltam, hogy komolyabban kellett volna vegyem az ilyen jelek értelmezését

mint utólag kiderült, jobban kellett volna magamban bíznom, mert sokszor jól értelmeztem az ilyen jeleket, de nem bíztam magamban, ezért nem merészkedtem megtenni a következő lépést, sajnos

Sok szerencsét!

2020. szept. 20. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ugy érted h bejött az amit gondoltál? Tehát hogy akivel kavartak tenyleg azért csinálta azt amit csinalt h mondjuk felhívja a figyelmedet?
2020. szept. 20. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

tehát hogy az a lány, aki nekem tetszett, tényleg szerelmes volt belém, és jól értelmeztem a jeleit, csak sajnos bizonytalan voltam és mégsem közeledtem hozzá, nem vallottam neki szerelmet, és utólag derült ki, hogy a bizonytalanságommal mennyi esélyt szalasztottam el

2020. szept. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!