Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a srác oda jön ahol vagyok?
Tudhatták hogy ott vagytok, pl. kiírtátok facebook-ra? Talán csak azt akarta, hogy lásd, megvan nélküled, vagy az volt a cél hogy gondolj rá. Persze az is lehet hogy nincs semmi oka, csak véletlenül így történt.
Ha nem érdekel, nem kell vele foglalkozni, tök mindegy mit csinálnak. Ha érdekel, akkor meg beszélj vele (ha nem ő dobott téged). Teljesen felesleges az ilyen történéseken agyalgatni, mikor úgysem lehet kitalálni és lehet semmi jelentőségük.
Komolyan nem értem, hogy minek írsz ki kérdést, ha csak azt a választ fogadod el, ami neked tetszik?
A barátaid valószínűleg azért mondják, mert még tinik vagytok, és ebben a korban még egy pislogásnak is jelentőséget tulajdonít az ember...
eddig én azt tapasztaltam, hogy komolyabban kellett volna vegyem az ilyen jelek értelmezését
mint utólag kiderült, jobban kellett volna magamban bíznom, mert sokszor jól értelmeztem az ilyen jeleket, de nem bíztam magamban, ezért nem merészkedtem megtenni a következő lépést, sajnos
Sok szerencsét!
tehát hogy az a lány, aki nekem tetszett, tényleg szerelmes volt belém, és jól értelmeztem a jeleit, csak sajnos bizonytalan voltam és mégsem közeledtem hozzá, nem vallottam neki szerelmet, és utólag derült ki, hogy a bizonytalanságommal mennyi esélyt szalasztottam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!