Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit ha egy srác más lánynak pár képét lájkolja?
Könyörgöm, ne... Nem, nem jelent ez semmit, én a volt barátnőm egyetlen képét sem lájkoltam. Az, hogy másnak a képeit likeolja, az csak annyit jelent, hogy tetszik neki a kép. Ennyit, nem többet... Az csak egy like, nem azt jelenti, hogy jajj de megd*gnálak, csak azt, hogy tetszik neki a kép. Vannak olyanok, akik így próbálnak jelezni valakinek, hogy bejön neki, de ez közel sem mindenkire jellemző. Mellesleg a fiúk úgy osztogatják a likekokat, mint Bud Spancer a pofonokat, szóval, mint ahogy írtam, ne gondolj semmire ez alapján.
16/F
Ezt hiába irjátok hogy nem jelent semmit, ami valóban igy van .
De ki a facén szocializálódott és ez az élete része, annak nem tudjátok elhitetni, hogy a like az nem az élet fontos , vagy a legfontosabb része. Mert neki az a legfontosabb az életben, hogy lálkolják.
Sok ember már teljesen beszűkült a facebokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!