Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác sokat néz jelent vmit?
Figyelt kérdés
Van egy sràc, aki elèg sokszor szokott nézni, ha odanézek elfordul. Aranyos velem, de nem lép semmit. Akarhat tőlem vmit?2017. okt. 29. 21:38
1/10 anonim válasza:
Ha odamennél hozzá szerintem ez gyorsan kiderülne :D így csak annyit lehet mondani, hogy talán.
2/10 anonim válasza:
Erre en is kivancsi vagyok
Nalam annyi hogy a srac meg koszon is nekem pedig csak heti 1-szer latjuk egymast
Szerintetek?
3/10 A kérdező kommentje:
Volt hogy irtam neki facen arra mindig valaszolt, de magatol nem írt. Meg volt olyan hogy foloslegesen szolt hozam, mert nem volt értelmes a mondanivalojanak.
2017. okt. 29. 21:52
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is szökött koszonni, de mindig nagyon halkan
2017. okt. 29. 21:53
5/10 A kérdező kommentje:
*szokott
2017. okt. 29. 21:53
6/10 anonim válasza:
2-es vagyok en amikor bentem a terembe igy nema csond volt (elkezdodott az ora) en koszntem h szisztok erre o meg igy hangosan hogy szia,meg az ora vegen majdnem nekimentem es ahelyett h azt mondta volna amit mas reagalna hogy milyen bena vagyok,o ramjoszont csak hallkam en erre meg ugy meglepodtem hogy meg se tudtam szolalni😅
Meg mar 1-2 mondatot ora elott is beszelunk
Velemenyetek errol?
8/10 anonim válasza:
2-es, ne haragudj de írd ki te is válaszba, mert itt most nem rólad van szó, és azért képzelem milyen ideges lehet az aki kiírta a kérdést hogy itt izélsz az ő kérdése alatt...
Aki pedig kiírtad a kérdést: Menj oda hozzá, beszélgess vele:)
9/10 anonim válasza:
*írd ki te is magadnak, ne válaszba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!