Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem vagy sem?

Figyelt kérdés
Sokat beszélek egy lánnyal, mellettem ül órán is, észreveszi az új dolgokat rajtam stb.. viszont olvastam hogy ha egy embernek tetszik valaki akkor a pupillája kitágul. Neki nem tágul ki miközben beszélünk. Akkor ne is próbálkozzak?

2020. szept. 14. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

Bár ez a tény igaz, de nem feltétlen ez alapján kéne dönteni szerintem

A fontos kérdés: neked tetszik a lány?

2020. szept. 14. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Tökmindegy hogy nekem tetszik-e vagy sem, ha neki meg nem
2020. szept. 14. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igen, nos.. beszélgess vele, esetleg hívd el, ha megy, az is valami jel

Úgyis a gesztusokból jössz rá, nem abból, hogy a pupilla mennyire tágul

2020. szept. 14. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova, figyeld meg milyen amikor csak veled van, és nem vesz körbe titeket egy egész osztály. Ha tetszel neki, úgyis ad jelet majd.
2020. szept. 15. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok nonverbális jel van, a pupillatágulás az csak egy a sok közül. Ha érdekel a téma, ajánlom Allan Pease könyveit. :D

De szerintem is kezdeményezz vele minél több beszélgetést, rögtön nem hívnám el randira... ha beszélgetés közben csak te kérdezel tőle, nagyon rövid válaszokat ad és hamar lepattint, az egyértelmű elutasítás. Ha ő is kérdez felőled, jobban kifejti a válaszait és aránylag hosszan beszélget veled, akkor lehet nála esélyed. Persze benne van a pakliban, hogy csak barátnak szeretne, de a barátság se olyan rossz kezdet.

2020. szept. 16. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Elvileg azt mondjak ez akkor nem vehető eszre ha barna vagy sötétebb szinű szeme de ha más arra utaló jel van hogy bejössz neki akkor próbálkozz nála.
2020. szept. 24. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!