Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleges tetszem neki, vagy csak unatkozik?
Van egy fiú elég régóta ismerem kb 7-8 éve, kb köszönő viszonyban voltunk, majd kb 2 éve én elkezdtem vonzódni hozá, elégé tetszett, lehet neki is én. Majd ö elbalagot s nem lett semi. Most újra fel lángolt valami, én nekem nagyon tetszi, ö is kedved mikor tallózunk van hogy rám néz vagy hasonlók s történt egy olyan hogy társaságban voltunk majd ö hirtelen oda ült melém és át ölelt én közben csináltam valamit a barátnőm telefonján, ö megfogta a kezem és simogatot, majd megkérdezte hogy szeretem e, de úgy tűnt hogy csak ilyen baráti hülyeség, én meg mondtam hogy persze hogy szeretem s ere ö hogy nem adnék egy csokot neki, én kezdtem nevetni s fojtattam a dolgot a telón, ő újra rákérdezhet hogy szeretem e. Majd elment. Később egy asztalnál ült ugy hogy egymásra látunk, párszor egymásra néztünk (elégé lehangolt lett) majd egyszer ismét ránéztem és ekkor rámkacsintott. De van mikor előtem ölel más lányt.
Szerintem van valami köztünk. Szerintetek tényleg tetszem neki?
L:16 F:17
Szemeztek, majd kéri a csókot..
Más lányokat is ölelget (ami nem lenne akkora nagy gond.. talán? ha nem lehetne eléggé félre érteni).
Ne hagyd, hogy játszon veled.
Mert azt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!