Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy tetszem neki?
Van rá esély, hogy igen. De az is lehet, hogy csak próbált vigyázni rád, ne gondold 100%-ra.
Én is voltam úgy, hogy egyik lány ismerősöm elégge becsippentett és figyeltem mit csinál, meg próbáltam segiteni, nem tetszett, csak azért mert bennem volt az, hogy ismered és ha valami hülyeséget csinálna közbe tudtam volna tenni ellenne akkor azt bántam volna, de így nem volt semmi gáz.
Úgyhogy ne gondold biztosra, de kérdezt rá. Írj rá, hogy ne haragudj, ha kellemetlenül érezted magad, köszi, hogy segítettél, úgy nagyon aranyos volt tőled, de hogy hogy nem hagytál magamra, miert segítettél, jól esett, hogy törődtél velem.
Írj rá, beszélgess vele és majd kiderül.
Sok sikert
Ha a crushod józan volt és sőt, semmt sem ivott amiben alkool lenne, akkor va esély rá.
De most jön a de! De ha ő is ittas v részeg volt akár kicsit, akár nagyon, akkor is lehet ere esély, de sokkla kevesebb. Mert lehet "csak a szeszillat csapta meg(mármint akkor ha ő is ivott)".
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csak azt nem értem hogy ott voltak a barátaim és volt köztük egy valaki aki nem ivott semmit és ő ott volt és ő is vigyázott rám és ezt a crushom is tudta és akkor ő mért vigyázott rám a helyett hogy a barátaival lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!