Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti én is tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti én is tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban aki nagyon bejön. Egész órán néz,meg a legroszabb viccemen is nevet. Vajon viszonozza

2018. máj. 19. 08:54
 1/5 anonim válasza:
Szoktatok beszélgetni? Valószìnűleg bejössz neki. Ha esetleg meg szeretnéd tudni, hívd el őt beszélgetni, ès próbáld meg mutatni hogy tetszik neked.
2018. máj. 19. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ritkán beszélgetünk,általában ő a barátnőivel én a haverokkal vagyok.
2018. máj. 19. 12:40
 3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor próbálj meg minél több időt tölteni vele. A lányok nagyon szeretik ha foglalkoznak velük. Vagy amikor esetleg egyedül van menj oda ès kezdj el vele beszèlgetni. Ha úgy látod hogy szívesen beszélget veled akkor bejössz neki. Hány évesek vagytok?
2018. máj. 19. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:
14,14
2018. máj. 19. 14:35
 5/5 anonim válasza:
És vannak még olyan jelek amikből azt gondolod hogy tetszessz neki?
2018. máj. 19. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!