Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hosszas szemezés azt jelenti,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszas szemezés azt jelenti, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy sráccal hosszasan szemeztünk a buszon. Amikor egymásra néztünk nem kaptuk el a tekintetünket, hanem egymás szemébe néztünk hosszasa. Aztán nézelődtünk a buszon, majd megint szemezés. Végig az úton. Amikor rám nézett, én mindig mosolyogtam is egy kicsit.

Ez azt jelenti hogy tetszem neki?

2017. márc. 31. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Mindenkit nézek, ha néz engem, még akkor is ha nem annyira tetszik, nem viselem el ha valaki titokban akar bámulni, így addig nézem míg elnem kapja a fejét, hogy én legyek az aki tovább bírta.. Nem jelenti azt, van hogy egy kutyus, kutyimutyi, kis kutya vagy te hogy nevezed gondolom tudod mi az, felnéz rám és néz, ránézek és nézem, nekem nem jön be ő, gondolom én se váltok ki belőle heves vonzalmat, ameddig megnem jelölöm a területem meg ilyenek, de mégis nézzük egymást semmi vponzalom nélkül és mindketten élőlények vagyunk, szóval nem nem feltétlen jelenti ezt, lehet csak megcsodált.
2017. márc. 31. 19:26
 2/2 anonim válasza:
100%
Ha többször is találkoztok véletlen és keresi veled a szemkontaktust, és a szemei is úgy sugároznak,hogy érdeklődés van irántad,akk igen. Elképzelhető.
2017. ápr. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!