Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, akivel kb tavaly év végén lettem úgy jóba... Mivel mindketten a külvárosban élünk, minden nap együtt buszozunk. A buszon mindig nagyon sokat nevetünk, beszélgetünk. Kb minden út során feltesz 1-2 kérdést róla, vagy utal vmire, amire kíváncsi. A suliban, látom a szemem sarkából, hogy sokszor néz engem. Van hogy lehív a büfébe(csak engem, pedig a haverjai is ott vannak). Állandóan csipkelődünk a másikkal, de igazából csak szórakozunk:) Van hogy szünetben, leül mellém a padra, és sokat mesél magáról:D Tényleg, sokat... Észrevettem, hogy néha, nagyon burkoltan és viszonylag ritkán, de szokott néhány bókot mondani. Ha egy nagyobb társaságban vagyunk, egy kis idő után ketten tuti hogy elkezdünk beszélgetni ketten., és minden nap megkérdezi hogy vele utazok-e a buszon. Jah, és sokszor meséli, hogy az osztályban meg évfolyamban egyes lányokat így nem bír, meg úgy nem bír. Szerintetek tetszem neki, vagy csak barátként tekint rám?:)

2017. márc. 11. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a harmadik mondatot elírtam. Rólam, tesz fel 1-2 kérdést mindig, és mindig kérdezi hogy nekem mi a véleményem, voltam/vagyok e hasonló helyzetben...
2017. márc. 11. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
csak barátként.
2017. márc. 11. 18:21
 3/5 anonim válasza:
100%
Jah..... igaza van az elözö embernek csak barátként.Nem akarom elrontani a kedved de ha tetszenél neki akkor már elmondta volna és ezek csak baráti gesztusok amiket tesz
2017. márc. 13. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D egyeltalán nem szomorítottál el, sőt:) szeretném ha csak barátok maradnánk
2017. márc. 14. 07:12
 5/5 anonim válasza:
Akkor örülök neki 😁
2017. márc. 14. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!