Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik. És nem tudom, hogy érezz e valamit irántam. Szokta nekem írn, hogy imádlak meg mindennap megölel. És szoktunk video chatelni 1 órát. Ma megfogta a kezemet amitől nagyon zavarba jöttem. És ma mondta, hogy vesz nekem nő napra ajándékot. Voltam már nála. Mikor össze vesztem a szüleimmel felajánlotta, hogy aludhatok nyugodtan nála. És nagyon cukikat ír nekem. A húgának nevezett el és szivecskéket szokott küldeni. Vajon tetszem neki?2017. márc. 6. 18:34
1/5 anonim válasza:
Hát ezek szerint nem csak a vajon, hanem bármilyen alsórétegen bejössz neki.
2/5 anonim válasza:
Fülig szerelmes beléd ha egy fiu ilyeneket csinál :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. márc. 6. 18:50
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem bejössz neki, de ne bízd el magad, először bizonyosodj meg arról, hogy tényleg szeret. Lehet tényleg csak a húga ként tekint rád.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) <3
2017. márc. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!