Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl egy lányon?
Na....
Van egy lány aki elképesztő módon tetszik, az a pillanat óta, mióta először megláttam. Beszélgettünk meg ilyenek. Egy barátom által meg tudtam, hogy ő nem örülne, ha tetszene nekem. Azelőtt én elhívtam őt a városba csavarogni, amire igent mondott, de kb 3 nappal előtte lemondta. Most nagyon magam alatt vagyok és nem tudom mit tudnék tenni...
Először is sajnálom, ami veled történt.
Másodszor pedig ne hagyd, hogy egy ilyen dolog miatt elkeseredj. Majd a kövinél esetleg.
Nekem van egy ennél kicsivel roszabb esetem. Még nem is jártunk egy osztályba csak évfolyamra, de már a folyosón ahogy megláttam egyből megtetszett. Voltam 5.-es amikor egy osztályba kerültünk és írtam neki egy levelet, hogy lenne-e kedve ismerkedni. A barátnőjével közöltette, hogyha a közelébe megyek rámküldi a báttyát. Utána még 3 évig kellett őt néznem minden nap.
(Beugró sztori: A 3 év alatt az egyik osztálykiránduláson összejött egy másik osztálytársammal és majdnem, hogy előttem smároltak. Hát nem esett túl jól. Elmenekültem azt sírtam mint egy kisgyerek :D)
Aztán amikor elkerültem középiskolába 2-3 hét alatt el is felejtettem.
Akkor jöttem rá, hogy csak a látványa és a szaga (tudom, hogy illat, de én mindent szagnak hívok) volt az ami magával ragadott.
Szóval lehet, hogy veled is ez lesz. Pár hétig nem látod és el is felejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!