Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl a crusomon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a crusomon?

Figyelt kérdés
Már több éve szerelmes vagyol belé és ő nem viszonozza, de én nem tudom elfelejteni őt.

2020. szept. 5. 03:00
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Keress benne a hibákat, legyél rá dühös, hogy nem viszonozza, és keress egy újat.
2020. szept. 5. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Fogadd el, hogy szerelmes vagy. Fogadd el, hogy azért, mert TE így érzel NEKI nem kötelező ezt viszonoznia. Nekem is ez volt egy laza évig aztán elmúlt.
2020. szept. 5. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos muszáj lesz mert ha nem viszonozza akkor meg kell próbálnod elfelejteni. Keress olyan tevékenységet vagy szórakozást ami eltereli a gondolataidat. Nem könnyű de sikerülni fog tapasztalatból tudom.
2020. szept. 6. 05:40
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Tanulj meg magyarul, a többit majd utána...
2020. szept. 6. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!